Aydoğdu ailesinin en mutlu günü

Magazin - Cemiyet 13.03.2023 - 23:37, Güncelleme: 13.03.2023 - 23:44
 

Aydoğdu ailesinin en mutlu günü

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin en eski esnaflarından Mehmet Aydoğdu kızı Şevval Aydoğdu'yu gelin etti.. Mehmet ve Nursen Aydoğdu'nun güzel kızları Şevval Aydoğdu, Muhammet ve Cemile Karaoğlu ailesinin oğlu Rizeli iş insanı Aykan Karaoğlu ile yaşamalrını birleştirdi. Şevval ve Aykan genç çiftinin İstanbul Cevahir Hotelde gerçekleşen düğün törenine Gebze, İstanbul ve Rize'den çok sayıda davetli katılım sağlayarak mutluluk dileklerini ilettiler.. Şevval ve Aykan Karaoğlu çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin en eski esnaflarından Mehmet Aydoğdu kızı Şevval Aydoğdu'yu gelin etti..

Mehmet ve Nursen Aydoğdu'nun güzel kızları Şevval Aydoğdu, Muhammet ve Cemile Karaoğlu ailesinin oğlu Rizeli iş insanı Aykan Karaoğlu ile yaşamalrını birleştirdi.

Şevval ve Aykan genç çiftinin İstanbul Cevahir Hotelde gerçekleşen düğün törenine Gebze, İstanbul ve Rize'den çok sayıda davetli katılım sağlayarak mutluluk dileklerini ilettiler..

Şevval ve Aykan Karaoğlu çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.