AV. YAVUZ AİLESİ İLE BİRLİKTE AK PARTİ'YE DÖNÜŞ YAPTI

Siyaset 24.05.2023 - 02:37, Güncelleme: 24.05.2023 - 02:37
 

AV. YAVUZ AİLESİ İLE BİRLİKTE AK PARTİ'YE DÖNÜŞ YAPTI

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Dilovası ilçe kurucu yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Av. Fatih Yavuz, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinden sonra aile fertleri ile birlikte Ak Partiye dönüş yaptı. Yavuz ailesinin bu dönüşü için Ak Parti Dilovası'nda Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Belediye Başkanı Hamza Şayir'in de kaatılımıyla büyük bir tören düzenlendi ve Av. Fatih Yavuz'a Ak Parti rozeti takıldı.. Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım yaptığı açıklamda "AK Partimizdeki güven ve istikrarı görerek Deva Partisinden istifa eden Av. Fatih Yavuz ve ailesini misafir ettik. Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman ile rozet takdimini gerçekleştirdiğimiz Yavuz ailesine hoşgeldiniz diyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi..  
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Dilovası ilçe kurucu yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Av. Fatih Yavuz, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinden sonra aile fertleri ile birlikte Ak Partiye dönüş yaptı.

Yavuz ailesinin bu dönüşü için Ak Parti Dilovası'nda Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Belediye Başkanı Hamza Şayir'in de kaatılımıyla büyük bir tören düzenlendi ve Av. Fatih Yavuz'a Ak Parti rozeti takıldı..

Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım yaptığı açıklamda "AK Partimizdeki güven ve istikrarı görerek Deva Partisinden istifa eden Av. Fatih Yavuz ve ailesini misafir ettik. Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman ile rozet takdimini gerçekleştirdiğimiz Yavuz ailesine hoşgeldiniz diyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.