Av. Sertif Gökçe yarım kalan hikayesini tamamlamaya geliyor

Siyaset 28.11.2023 - 12:16, Güncelleme: 28.11.2023 - 12:16
 

Av. Sertif Gökçe yarım kalan hikayesini tamamlamaya geliyor

KOCAELİ HABERİ
2019 yerel seçimlerinde CHP Derince belediye başkan adayı olarak seçimlere giren ve az bir oy faarkı ile seçimi kaybeden Av. Sertif Gökçe 2024 yereş sçimleri içinde yine CHP Derince için aday adaylığını açıkladı. Gökçe’yi sevenleri ve partililer yalnız bırakmadı.. 2019 yılında yerel seçimlerinde rakibi AK Parti’li Zeki Aygün’e karşı küçük bir farkla kaybetmişti. Gökçe, 5 yılın ardından Derince Belediye Başkanlığına yine talip olduğunu açıkladı. Derince İlçe Başkanlığı binasında aday adaylığını açıklayan Gökçe’yi partililer ve sevenleri yalnız bırakmadı.. Sertif Gökçe sosyal medya sayfasından adaylığını "Yarım kalan hikayemizi tamamlamak ve Derincemizi hak ettiği yönetimle buluşturmak için yola çıkıyoruz. Mart 2024 yerel seçimleri için CHP Derince Belediye Başkanı A. Adaylığı başvurumuzu yaptık.İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun." sözleri ile duyurdu..  
KOCAELİ HABERİ

2019 yerel seçimlerinde CHP Derince belediye başkan adayı olarak seçimlere giren ve az bir oy faarkı ile seçimi kaybeden Av. Sertif Gökçe 2024 yereş sçimleri içinde yine CHP Derince için aday adaylığını açıkladı. Gökçe’yi sevenleri ve partililer yalnız bırakmadı..

2019 yılında yerel seçimlerinde rakibi AK Parti’li Zeki Aygün’e karşı küçük bir farkla kaybetmişti. Gökçe, 5 yılın ardından Derince Belediye Başkanlığına yine talip olduğunu açıkladı. Derince İlçe Başkanlığı binasında aday adaylığını açıklayan Gökçe’yi partililer ve sevenleri yalnız bırakmadı..

Sertif Gökçe sosyal medya sayfasından adaylığını "Yarım kalan hikayemizi tamamlamak ve Derincemizi hak ettiği yönetimle buluşturmak için yola çıkıyoruz. Mart 2024 yerel seçimleri için CHP Derince Belediye Başkanı A. Adaylığı başvurumuzu yaptık.İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun." sözleri ile duyurdu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.