ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANINDAN 'EHLİNAZ TORUN' MESAJI

Yaşam 22.04.2023 - 05:32, Güncelleme: 22.04.2023 - 05:42
 

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GENEL BAŞKANINDAN 'EHLİNAZ TORUN' MESAJI

KOCAELİ HABERİ
CHP’den 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı ve CHP Kocaeli parti okulu eğitmeni Doç. Dr. Ehlinaz Torun Kayabaşı, hayatını kaybetti. Bir süreden beri yaşam mücadelesi verdiği amansız hastalık nedeniyle 56 yaşında yaşamını yitiren, “Ehlinaz Hoca” olarak tanınan Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan Ehlinaz Torun Kayabaşı’nın ölümü partilileri yasa boğdu. Cenazesinin ise Samsun'da toprağa verileceği öğrenildi. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı 25-26. Dönem CHP Konya Milletvekili KBB Uzmanı Dr. Hüsnü Bozkurt, Ehlinaz Torun'un vefat üzerine yayınladığı mesajında "Atatürkçü Düşünce Derneği Yahyakaptan Şubesi üyemiz,değerli yol arkadaşım Doç.Dr.Ehlinaz Torun Kayabaşı’nın vefatını derin üzüntü ile öğrendim. Ehlinaz Hoca’ma rahmet,ailesine,öğrencilerine ve ADD örgütümüze başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun." ifadelerine yer verdi.. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

CHP’den 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı ve CHP Kocaeli parti okulu eğitmeni Doç. Dr. Ehlinaz Torun Kayabaşı, hayatını kaybetti.

Bir süreden beri yaşam mücadelesi verdiği amansız hastalık nedeniyle 56 yaşında yaşamını yitiren, “Ehlinaz Hoca” olarak tanınan Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan Ehlinaz Torun Kayabaşı’nın ölümü partilileri yasa boğdu. Cenazesinin ise Samsun'da toprağa verileceği öğrenildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı 25-26. Dönem CHP Konya Milletvekili KBB Uzmanı Dr. Hüsnü Bozkurt, Ehlinaz Torun'un vefat üzerine yayınladığı mesajında "Atatürkçü Düşünce Derneği Yahyakaptan Şubesi üyemiz,değerli yol arkadaşım Doç.Dr.Ehlinaz Torun Kayabaşı’nın vefatını derin üzüntü ile öğrendim. Ehlinaz Hoca’ma rahmet,ailesine,öğrencilerine ve ADD örgütümüze başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun." ifadelerine yer verdi..

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.