Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi başladı

Güncel 16.09.2023 - 10:43, Güncelleme: 16.09.2023 - 10:43
 

Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi başladı

KOCAELİ HABERİ
12’ncisi düzenlenen ulusal “Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi” ve “Fitoterapi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler” kongreleri Büyükşehir ev sahipliğinde başladı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin desteğiyle ‘’12. Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi” ve “Fitoterapi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler” kongrelerine ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda gerçekleşen program 3 gün sürecek. İLK GÜN BÜYÜK İLGİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği ve ürün haline getirilmesi üzerine, ülkemizin en büyük tesisini ve projesini hayata geçirmiş olması nedeniyle bu yıl Fitoterapi ve Tıbbi Aromatik bitki konusunun detaylıca gündeme getirilmesi amacıyla düzenlenen kongre ilk gün büyük ilgi gördü. Açılış programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Sağlık İl Müdürü Yüksel Pehlevan, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
KOCAELİ HABERİ

12’ncisi düzenlenen ulusal “Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi” ve “Fitoterapi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler” kongreleri Büyükşehir ev sahipliğinde başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin desteğiyle ‘’12. Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi” ve “Fitoterapi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler” kongrelerine ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda gerçekleşen program 3 gün sürecek.

İLK GÜN BÜYÜK İLGİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği ve ürün haline getirilmesi üzerine, ülkemizin en büyük tesisini ve projesini hayata geçirmiş olması nedeniyle bu yıl Fitoterapi ve Tıbbi Aromatik bitki konusunun detaylıca gündeme getirilmesi amacıyla düzenlenen kongre ilk gün büyük ilgi gördü. Açılış programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Sağlık İl Müdürü Yüksel Pehlevan, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.