AKLI OLAN BUGÜN EVDEN ÇIKMAZ

Güncel 02.06.2024 - 10:01, Güncelleme: 02.06.2024 - 10:08
 

AKLI OLAN BUGÜN EVDEN ÇIKMAZ

KOCAELİ HABERİ
kMeteoroloji'den 'ani sıcaklık artışı' uyarısı: Kavrulacağız! Meteoroloji'nin son tahminlerine göre; ülke genelinde yağış beklenmezken, hava sıcaklığı her bölgede mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre; ülke genelinde yağış beklenmiyor. Doğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği ve Sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Kocaeli'de hava sıcaklığının bugün 34 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ

kMeteoroloji'den 'ani sıcaklık artışı' uyarısı: Kavrulacağız!

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre; ülke genelinde yağış beklenmezken, hava sıcaklığı her bölgede mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre; ülke genelinde yağış beklenmiyor. Doğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği ve Sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Kocaeli'de hava sıcaklığının bugün 34 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor..


1.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.