AK PARTİLİ HOCAOĞLU: ''CHP'Lİ BELEDİYELERİN SU TARİFELERİNİ KONTROL EDİN''

Siyaset 31.05.2023 - 14:34, Güncelleme: 31.05.2023 - 14:34
 

AK PARTİLİ HOCAOĞLU: ''CHP'Lİ BELEDİYELERİN SU TARİFELERİNİ KONTROL EDİN''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, CHP’li Meclis Üyesi Ünal Özmural’ın Kocaeli'de yapılan su zammı hakkındaki açıklamalarına “Bence Türkiye'deki CHP'li belediyelerin su tarifelerini bir kontrol edin. Bir de bu konuda şamar yemeyin ”diyerek tepki gösterdi. “ZAM İKTİDAR VE MUHALEFETİN OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ” Özmural’ın paylaşımına cevap veren AK Parti İzmit ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu,  “Pandemi sürecinden bu yana yaşanılan tüm zorluklara rağmen, Kocaeli’nde su fiyatlarına artış yansıtmayan İSU, üstüne vatandaşlarımıza 1.1 milyar TL sübvanse ile destek çıktı. Büyükşehir Belediyeleri arasında en ucuz tarifeyi sunan İSU Kurumu, buna rağmen sadece 2022 yılında ilimiz genelinde 356 mahallede 1,4 milyar yatırım yaptı. Artan maliyetler sonucunda yıllardır uygulanmayan zam, Sayıştay’ın ‘kurumu zarara uğratıyorsunuz’ uyarısı sonucu karara bağlandı. Üstelik alınan bu karar İSU Genel Kurulu’nda iktidar ve muhalefetin oy birliğiyle kabul edildi. Alınan zam kararına rağmen İSU, yine de CHP’li belediyelerin fiyat tariflerinin gerisinde kaldı. “SİYASET DEVŞİRMEYE ÇALIŞTI” Yıllardır, artan maliyetlere rağmen Kocaeli’nde ucuz su kullanan Özmural,  bir kez bile teşekkür etme erdemliğini göstermiş mi? Özmural, kararı alınan tarife değişikliğinin sebebini çok iyi bildiği halde kapıdan çıkınca sosyal medya üzerinden alışık olduğu siyaset devşirme operasyonuna girişti. Bu tam bir samimiyetsizliktir. Adama sormazlar mı, ‘sen oradaydın neden kabul ettin? “CHP'Lİ BELEDİYELERİN SU TARİFELERİNİ BİR KONTROL EDİN” Sosyal medya paylaşımında gördük ki, Milletten Osmanlı tokadını yiyince, TOGG diye bir araba olduğunu kabul etmiş Ünal bey. Hani TOGG yoktu. Hani fabrika yoktu. Hani İtalya'dan gece gemilerle geliyordu TOGG. Türkiye'deki CHP'li belediyelerin su tarifelerini bir kontrol edin. Bir de bu konuda şamar yemeyin demiştik. Çok merak etti madem biz kendisine bu bilgiyi verelim. Kocaeli’de %60 zam kararına rağmen suyun tonu 26 TL, İstanbul’da 40,61, Ankara’da ise 41.04 TL. Kendisi şimdi bu rakamlar üzerinden TOGG’un kaça yıkanacağının ince bir hesabını yapsın.''  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, CHP’li Meclis Üyesi Ünal Özmural’ın Kocaeli'de yapılan su zammı hakkındaki açıklamalarına “Bence Türkiye'deki CHP'li belediyelerin su tarifelerini bir kontrol edin. Bir de bu konuda şamar yemeyin ”diyerek tepki gösterdi.

“ZAM İKTİDAR VE MUHALEFETİN OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ”

Özmural’ın paylaşımına cevap veren AK Parti İzmit ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu,  “Pandemi sürecinden bu yana yaşanılan tüm zorluklara rağmen, Kocaeli’nde su fiyatlarına artış yansıtmayan İSU, üstüne vatandaşlarımıza 1.1 milyar TL sübvanse ile destek çıktı. Büyükşehir Belediyeleri arasında en ucuz tarifeyi sunan İSU Kurumu, buna rağmen sadece 2022 yılında ilimiz genelinde 356 mahallede 1,4 milyar yatırım yaptı. Artan maliyetler sonucunda yıllardır uygulanmayan zam, Sayıştay’ın ‘kurumu zarara uğratıyorsunuz’ uyarısı sonucu karara bağlandı. Üstelik alınan bu karar İSU Genel Kurulu’nda iktidar ve muhalefetin oy birliğiyle kabul edildi. Alınan zam kararına rağmen İSU, yine de CHP’li belediyelerin fiyat tariflerinin gerisinde kaldı.

“SİYASET DEVŞİRMEYE ÇALIŞTI”

Yıllardır, artan maliyetlere rağmen Kocaeli’nde ucuz su kullanan Özmural,  bir kez bile teşekkür etme erdemliğini göstermiş mi? Özmural, kararı alınan tarife değişikliğinin sebebini çok iyi bildiği halde kapıdan çıkınca sosyal medya üzerinden alışık olduğu siyaset devşirme operasyonuna girişti. Bu tam bir samimiyetsizliktir. Adama sormazlar mı, ‘sen oradaydın neden kabul ettin?

“CHP'Lİ BELEDİYELERİN SU TARİFELERİNİ BİR KONTROL EDİN”

Sosyal medya paylaşımında gördük ki, Milletten Osmanlı tokadını yiyince, TOGG diye bir araba olduğunu kabul etmiş Ünal bey. Hani TOGG yoktu. Hani fabrika yoktu. Hani İtalya'dan gece gemilerle geliyordu TOGG. Türkiye'deki CHP'li belediyelerin su tarifelerini bir kontrol edin. Bir de bu konuda şamar yemeyin demiştik. Çok merak etti madem biz kendisine bu bilgiyi verelim. Kocaeli’de %60 zam kararına rağmen suyun tonu 26 TL, İstanbul’da 40,61, Ankara’da ise 41.04 TL. Kendisi şimdi bu rakamlar üzerinden TOGG’un kaça yıkanacağının ince bir hesabını yapsın.''
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.