AK PARTİ KOCAELİ'YE EN ANLAMLI ZİYARET

Siyaset 31.05.2023 - 12:14, Güncelleme: 31.05.2023 - 12:14
 

AK PARTİ KOCAELİ'YE EN ANLAMLI ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
AK Parti’ye ilk hayırlı olsun ziyareti şehit yakınları ve gazilerden geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’a seçim sonrası ilk hayırlı olsun ziyareti, Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği’nden geldi. ​TALUS, TEŞEKKÜR ETTİ Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin sona ermesinin ardından parti çalışmalarına kaldığı yerden devam eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, hafta başında il başkanlığında Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği’ni ağırladı. Başkan Yaşar Güvenmez ve yönetimi, Talus’a seçim zaferinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Talus, bu ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu, Başkan Güvenmez ve ekibine şükran borçlu olduklarını belirterek  “Seçim sonrası ilk hayırlı olsun ziyaretinde Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği Yaşar Güvenmez, çok kıymetli yönetimi ve 15 Temmuz Gazisi Halil Koştaş’ı ağırlamaktan onur duyduk. Teşekkür ediyoruz.” dedi..  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti’ye ilk hayırlı olsun ziyareti şehit yakınları ve gazilerden geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’a seçim sonrası ilk hayırlı olsun ziyareti, Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği’nden geldi.

​TALUS, TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin sona ermesinin ardından parti çalışmalarına kaldığı yerden devam eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, hafta başında il başkanlığında Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği’ni ağırladı. Başkan Yaşar Güvenmez ve yönetimi, Talus’a seçim zaferinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Talus, bu ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu, Başkan Güvenmez ve ekibine şükran borçlu olduklarını belirterek  “Seçim sonrası ilk hayırlı olsun ziyaretinde Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği Yaşar Güvenmez, çok kıymetli yönetimi ve 15 Temmuz Gazisi Halil Koştaş’ı ağırlamaktan onur duyduk. Teşekkür ediyoruz.” dedi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.