AK PARTİ KOCAELİ'NİN 5 İLÇE BAŞKAN ADAYLARI ANKARA'YA ÇAĞRILDI

Siyaset 11.09.2023 - 22:49, Güncelleme: 11.09.2023 - 22:49
 

AK PARTİ KOCAELİ'NİN 5 İLÇE BAŞKAN ADAYLARI ANKARA'YA ÇAĞRILDI

KOCAELİ HABERİ
2024 yerel seçimlerinde ilçelerinden belediye başkan adayı olmak için ilçe başkanlığından istifalar ile boşalan Ak Parti İzmit, Gölcük, Kandıra, Darıca ve Çayırova ilçe başkanlıklarına atanacak isimlerin belirlenmesi için aday olarak tespit edilen isimler, 12 Eylül 2023 salı günü (yarın) Ankara Genel Merkeze çağrıldılar..  Bugün gerçekleşen Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu toplantısında konuyla ilgili açıklamlarda bulunan İl Başkanı Dr. Şahin Talus şunları söyledi; “İlçe Başkanlarının istifası sonrasında, mevcut İlçe Yönetimlerimizle, Kadın ve Gençlik Kollarımızla, geçmiş dönem Belediye ve İlçe Başkanlarımızla istişarelerde bulunduk ve onların tek tek fikirlerini aldık. Geçtiğimiz gün beş ilçemizde yaptığımız Temayül yoklamlarında, ilçe yöneticilerimizin, kadın ve gençllk kolları yöneticilerimizin, mahalle başkanlarımızın, meclis üyelerimizin eğilimlerini öğrenmiş olduk. Temayül Yoklamalarında katılımın beş İlçemizde de yüzde 90’nın üzerinde seyretmesi bizler için ayrıca önemliydi. Tüm bu çalışmalarımızdan sonra yarın  istişarelerimiz ve temayül yoklamalarımızla beraber ön plana çıkan İlçe Başkanı adaylarımızla Ankara’ya Genel Merkezimize gideceğiz. Burada adaylarımızla yapılan mülakatlar sonrasında  nihai karar verilecek ve Genel Merkezimiz İlçe Başkanları atamalarımızı gerçekleştirecek. ” 
KOCAELİ HABERİ

2024 yerel seçimlerinde ilçelerinden belediye başkan adayı olmak için ilçe başkanlığından istifalar ile boşalan Ak Parti İzmit, Gölcük, Kandıra, Darıca ve Çayırova ilçe başkanlıklarına atanacak isimlerin belirlenmesi için aday olarak tespit edilen isimler, 12 Eylül 2023 salı günü (yarın) Ankara Genel Merkeze çağrıldılar.. 

Bugün gerçekleşen Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu toplantısında konuyla ilgili açıklamlarda bulunan İl Başkanı Dr. Şahin Talus şunları söyledi;

“İlçe Başkanlarının istifası sonrasında, mevcut İlçe Yönetimlerimizle, Kadın ve Gençlik Kollarımızla, geçmiş dönem Belediye ve İlçe Başkanlarımızla istişarelerde bulunduk ve onların tek tek fikirlerini aldık. Geçtiğimiz gün beş ilçemizde yaptığımız Temayül yoklamlarında, ilçe yöneticilerimizin, kadın ve gençllk kolları yöneticilerimizin, mahalle başkanlarımızın, meclis üyelerimizin eğilimlerini öğrenmiş olduk. Temayül Yoklamalarında katılımın beş İlçemizde de yüzde 90’nın üzerinde seyretmesi bizler için ayrıca önemliydi. Tüm bu çalışmalarımızdan sonra yarın  istişarelerimiz ve temayül yoklamalarımızla beraber ön plana çıkan İlçe Başkanı adaylarımızla Ankara’ya Genel Merkezimize gideceğiz. Burada adaylarımızla yapılan mülakatlar sonrasında  nihai karar verilecek ve Genel Merkezimiz İlçe Başkanları atamalarımızı gerçekleştirecek. ” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.