AK Parti Kocaeli’den seçim öncesi gövde gösterisi

Siyaset 30.04.2023 - 10:31, Güncelleme: 30.04.2023 - 10:31
 

AK Parti Kocaeli’den seçim öncesi gövde gösterisi

KOCAELİ HABERİ
AK Parti’de bin 500’e yakın ana kademe, kadın ve gençlik kolları mahalle başkanı, seçime 14 gün kala bir araya geldi. Başkan Dr.Şahin Talus, “Bu hikayenin başkahramanı mahalle başkanlarımız olacak” dedi. GENİŞ KATILIM 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli, teşkilatların bel kemiği olan mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’un ev sahipliğinde gerçekleşen Mahalle Başkanları Toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, İlçe Başkanları ve üç kademe mahalle başkanları katıldı. “BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞACAĞIZ” AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, açılış konuşmasında, en zor zamanda imkansızı başaran, davası uğruna gece-gündüz demeden çalışan bütün mahalle başkanlarına teşekkür ederek, şunları söyledi: “AK Partimiz, Türkiye’nin en büyük siyasi partisi. En büyük dava hareketi. Bugün partimizin ve davamızın yapı taşı olan, sütunu, çimentosu olan mahallelerimizin, çok kıymetli başkanlarıyla bir aradayız.” BU MİLLETİN KAHRAMANLARISINIZ “Cumhurbaşkanımızın mahalle hassasiyetinin Türk siyasi tarihinde başka bir örneği yok. Onun için her toplantıda, bütün teşkilatı mahalleleri diri ve güçlü tutmaya teşvik ediyor. Onun için mahalls muhtarlarımız tarihimizde eşi olmayan bir temsille Cumhurbaşkanı nezdinde mahallelerini temsil ediyor. Cumhurbaşkanımızın mahalle başkanları ile ilgili sözü herşeyi özetliyor: “Bu hikayenin baş kahramanı Mahalle Başkanlarımız olacaktır. Sizler Cumhurbaşkanımızın kahramanlarısınız. Bizim kahramanımızsınız. Bu milletin kahramanısınız.” BÜYÜK COŞKU VE HEYECAN VARDI “AK Partimizin; Türkiye’nin, gönül coğrafyamızın, mazlumların, bütün insanlığın umudu olan Cumhurbaşkanımızın Hizmet ve eserleri ilhamını doğup büyüdüğümüz mahallelerden, mahallemizdeki ihtiyaçlardan, özlemlerden alıyor. Bizim için mahalle her meselemizin çözüm adresi, her hizmetin hasat mahallidir.” Kahvaltılı toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Milletvekili Cemil Yaman ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın da birer konuşma yaptı. Büyük coşku ve heyecan içinde geçen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı sonunda günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti’de bin 500’e yakın ana kademe, kadın ve gençlik kolları mahalle başkanı, seçime 14 gün kala bir araya geldi. Başkan Dr.Şahin Talus, “Bu hikayenin başkahramanı mahalle başkanlarımız olacak” dedi.

GENİŞ KATILIM

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli, teşkilatların bel kemiği olan mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’un ev sahipliğinde gerçekleşen Mahalle Başkanları Toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, İlçe Başkanları ve üç kademe mahalle başkanları katıldı.

“BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞACAĞIZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, açılış konuşmasında, en zor zamanda imkansızı başaran, davası uğruna gece-gündüz demeden çalışan bütün mahalle başkanlarına teşekkür ederek, şunları söyledi: “AK Partimiz, Türkiye’nin en büyük siyasi partisi. En büyük dava hareketi. Bugün partimizin ve davamızın yapı taşı olan, sütunu, çimentosu olan mahallelerimizin, çok kıymetli başkanlarıyla bir aradayız.”

BU MİLLETİN KAHRAMANLARISINIZ

“Cumhurbaşkanımızın mahalle hassasiyetinin Türk siyasi tarihinde başka bir örneği yok. Onun için her toplantıda, bütün teşkilatı mahalleleri diri ve güçlü tutmaya teşvik ediyor. Onun için mahalls muhtarlarımız tarihimizde eşi olmayan bir temsille Cumhurbaşkanı nezdinde mahallelerini temsil ediyor. Cumhurbaşkanımızın mahalle başkanları ile ilgili sözü herşeyi özetliyor: “Bu hikayenin baş kahramanı Mahalle Başkanlarımız olacaktır. Sizler Cumhurbaşkanımızın kahramanlarısınız. Bizim kahramanımızsınız. Bu milletin kahramanısınız.”

BÜYÜK COŞKU VE HEYECAN VARDI

“AK Partimizin; Türkiye’nin, gönül coğrafyamızın, mazlumların, bütün insanlığın umudu olan Cumhurbaşkanımızın Hizmet ve eserleri ilhamını doğup büyüdüğümüz mahallelerden, mahallemizdeki ihtiyaçlardan, özlemlerden alıyor. Bizim için mahalle her meselemizin çözüm adresi, her hizmetin hasat mahallidir.” Kahvaltılı toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Milletvekili Cemil Yaman ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın da birer konuşma yaptı. Büyük coşku ve heyecan içinde geçen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı sonunda günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.