AK PARTİ KOCAELİ'DE SEÇİLEN VE SEÇİLEMEYENLER YİNE SAHADA

Siyaset 24.05.2023 - 02:14, Güncelleme: 24.05.2023 - 02:14
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE SEÇİLEN VE SEÇİLEMEYENLER YİNE SAHADA

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde hem AK Parti Kocaeli milletvekili seçilen vekiller ve hem de başta Yasemin Özdemir ve Mehmet Ellibeş olmak üzere seçilemeyen vekil  adayları 28 Mayıs 2023 seçimi için tam kadro sahada AK Parti’de 28. Dönem Milletvekilleri ve adayları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasıyla birlikte omuz omuza saha çalışmalarını sürdürürken, ilçe ilçe vatandaşlarla buluşarak 28 Mayıs’ta oy kullanma çağrısında bulunuyor. 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’de, 28. Dönem Kocaeli Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları omuz omuza çalışmalarını sürdürüyor. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren AK Partili isimler, 28 Mayıs’ta vatandaşlara oy kullanma çağrısında bulunuyor. AK PARTİ’DE REHAVETE YER YOK Tüm kadrolarıyla Kocaeli’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan AK Parti’de, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan isimler de saha çalışmalarını gerçekleştiriyor. 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarını gerçekleştiren AK Partili isimler, “İstikrar, Güven ve Huzur için, Türkiye’nin gelecek yarınlara daha güçlü bir şekilde ulaşması için, Büyük Türkiye Zaferi için hep birlikte sandığa” diyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü bir destek isteyerek gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor.
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde hem AK Parti Kocaeli milletvekili seçilen vekiller ve hem de başta Yasemin Özdemir ve Mehmet Ellibeş olmak üzere seçilemeyen vekil  adayları 28 Mayıs 2023 seçimi için tam kadro sahada

AK Parti’de 28. Dönem Milletvekilleri ve adayları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasıyla birlikte omuz omuza saha çalışmalarını sürdürürken, ilçe ilçe vatandaşlarla buluşarak 28 Mayıs’ta oy kullanma çağrısında bulunuyor.

28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’de, 28. Dönem Kocaeli Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları omuz omuza çalışmalarını sürdürüyor. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren AK Partili isimler, 28 Mayıs’ta vatandaşlara oy kullanma çağrısında bulunuyor.

AK PARTİ’DE REHAVETE YER YOK

Tüm kadrolarıyla Kocaeli’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan AK Parti’de, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan isimler de saha çalışmalarını gerçekleştiriyor. 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarını gerçekleştiren AK Partili isimler, “İstikrar, Güven ve Huzur için, Türkiye’nin gelecek yarınlara daha güçlü bir şekilde ulaşması için, Büyük Türkiye Zaferi için hep birlikte sandığa” diyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü bir destek isteyerek gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.