AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALANDI

Siyaset 26.05.2023 - 12:30, Güncelleme: 26.05.2023 - 12:30
 

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALANDI

KOCALEİ HABERİ
14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen seçimlerde 28’inci dönem milletvekilliği seçilen Ak Parti Kocaeli milletvekili 6 isim bugün İl Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldı..  27’inci dönemde milletvekili olan Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır mazbata heyecanını bir kez daha yaşarken, ilk kez milletvekili olarak meclise gidecek olan Saadettin Hülagü ve Veysel Tipioğlu ilk kez mazbata alma heyecanını yaşadı.. İl Seçim Kurulunun geçici olarak bulunduğu Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonuna gelen milletvekillerine, Ak Parti Kocaeli  İl Başkanı Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, seçilemeyen milletvekili adayları ve partililer eşlik etti. Kocaeli İl Seçim Kurulu Başkanı Atilla Darı’dan mazbatalarını alan milletvekilleri TBMM'de düzenlnen yemin töreninden sonra görevlerine başlayacaklar..
KOCALEİ HABERİ

14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen seçimlerde 28’inci dönem milletvekilliği seçilen Ak Parti Kocaeli milletvekili 6 isim bugün İl Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldı..

 27’inci dönemde milletvekili olan Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır mazbata heyecanını bir kez daha yaşarken, ilk kez milletvekili olarak meclise gidecek olan Saadettin Hülagü ve Veysel Tipioğlu ilk kez mazbata alma heyecanını yaşadı..

İl Seçim Kurulunun geçici olarak bulunduğu Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonuna gelen milletvekillerine, Ak Parti Kocaeli  İl Başkanı Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, seçilemeyen milletvekili adayları ve partililer eşlik etti.

Kocaeli İl Seçim Kurulu Başkanı Atilla Darı’dan mazbatalarını alan milletvekilleri TBMM'de düzenlnen yemin töreninden sonra görevlerine başlayacaklar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.