AK PARTİ KOCAELİ İÇİN YILIN DÜĞÜNÜ

Siyaset 09.09.2023 - 21:51, Güncelleme: 09.09.2023 - 21:51
 

AK PARTİ KOCAELİ İÇİN YILIN DÜĞÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Şükran Aygün’ün oğulları Mehmet Aygün ile Ali İhsan Seviş ve Ayşe Seviş çiftinin kızları Eda Seviş yaşamlarını birleştirdi.. Mehmet Aygün ve Eda Seviş bu akşam Kocaeli Kongre Merkezi Yelken Kafe’de gerçekleşen görkemli bir düğün töreni ile evlendiler. Mehmet ve Eda genç çiftinin nikahlarını bizzat  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıyarken İçişleri Bakan yardımcısı Münir Karaloğlu, Kocaeli Valisi Seddar Yavuzz, Eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurumu yönetim kurulu üyesi ve Büyükşehir eski belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, Sanayi eski Bakanı Nihat Ergün, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başka nı Muzaffer Bıyık, Körfez Belediye Başka nı  Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başka nı  Hamza Şayir Kartep Belediye Başkanı  Mustafa Kocaman, Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr. Şahin Talus ve eski milletvekili Mehmet Ali Okur ile Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım topluca o mutlu ana şahitlik ettiler.. Zeki Aygün’ün oğlu Mehmet Aygün ve Eda Seviş'in düğününe Kocaeli iş, siyaset ve bürokras, dünyasından üst düzey isimlerin yanısıra çok sayıda davetli katılım sağlayarak saadet ve mutluluk dileklerini dile getirdiler..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Şükran Aygün’ün oğulları Mehmet Aygün ile Ali İhsan Seviş ve Ayşe Seviş çiftinin kızları Eda Seviş yaşamlarını birleştirdi..

Mehmet Aygün ve Eda Seviş bu akşam Kocaeli Kongre Merkezi Yelken Kafe’de gerçekleşen görkemli bir düğün töreni ile evlendiler. Mehmet ve Eda genç çiftinin nikahlarını bizzat  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıyarken İçişleri Bakan yardımcısı Münir Karaloğlu, Kocaeli Valisi Seddar Yavuzz, Eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurumu yönetim kurulu üyesi ve Büyükşehir eski belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, Sanayi eski Bakanı Nihat Ergün, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başka nı Muzaffer Bıyık, Körfez Belediye Başka nı  Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başka nı  Hamza Şayir Kartep Belediye Başkanı  Mustafa Kocaman, Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr. Şahin Talus ve eski milletvekili Mehmet Ali Okur ile Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım topluca o mutlu ana şahitlik ettiler..

Zeki Aygün’ün oğlu Mehmet Aygün ve Eda Seviş'in düğününe Kocaeli iş, siyaset ve bürokras, dünyasından üst düzey isimlerin yanısıra çok sayıda davetli katılım sağlayarak saadet ve mutluluk dileklerini dile getirdiler..
Bir 9 kişi, kürsü ve düğün görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.