AK PARTİ KOCAELİ BUGÜN TEMAYÜL YOKLAMASINDA BULUŞACAK

Siyaset 25.11.2023 - 17:22, Güncelleme: 26.11.2023 - 08:41
 

AK PARTİ KOCAELİ BUGÜN TEMAYÜL YOKLAMASINDA BULUŞACAK

KOCAELİ HABERİ
AK Part’de 9 Kasım’da başlayan belediye başkan aday adaylığı için başvuru süreci 22 Kasım Çarşamba günü sona erdi ve Kocaeli ilçe belediye başkan aday adaylıkları için 74 kişi başvuruda bulundu. Başvurular sonrasında adayın belirlenmesi sürecinin ilk aşaması olarak, 26 Kasım Pazar günü (bugün) temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklamasına Genel Merkez'den AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin katılacak. Zengin’in yanı sıra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ( MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu ( MYK) üyeleri ile milletvekillerinden oluşan komisyonlar da temayül de hazır bulunacak.  İl başkanı Dr. Talus temayülde oy kullanma hakkı olan partililere gönderdiği davette şu ifadelere yer verdi; "2024 Mahalli İdareler Seçimi Teşkilat E-Temayül Yoklaması 26 Kasım Pazar(YARIN) günü Kongre Merkezi C Salonunda 10:00-16:00 saatleri arasında yapılacaktır. Belirtilen saatler içinde kimliğinizle birlikte oy kullanmak üzere Katılımınızı Rica Ederim. "  
KOCAELİ HABERİ

AK Part’de 9 Kasım’da başlayan belediye başkan aday adaylığı için başvuru süreci 22 Kasım Çarşamba günü sona erdi ve Kocaeli ilçe belediye başkan aday adaylıkları için 74 kişi başvuruda bulundu. Başvurular sonrasında adayın belirlenmesi sürecinin ilk aşaması olarak, 26 Kasım Pazar günü (bugün) temayül yoklaması yapılacak.

Temayül yoklamasına Genel Merkez'den AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin katılacak. Zengin’in yanı sıra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ( MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu ( MYK) üyeleri ile milletvekillerinden oluşan komisyonlar da temayül de hazır bulunacak. 

İl başkanı Dr. Talus temayülde oy kullanma hakkı olan partililere gönderdiği davette şu ifadelere yer verdi;
"2024 Mahalli İdareler Seçimi Teşkilat E-Temayül Yoklaması 26 Kasım Pazar(YARIN) günü Kongre Merkezi C Salonunda 10:00-16:00 saatleri arasında yapılacaktır. Belirtilen saatler içinde kimliğinizle birlikte oy kullanmak üzere Katılımınızı Rica Ederim. "
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.