AK PARTİ KOCAELİ ADAYI PROF. DR. HÜLAGÜ'DEN KINAMA GELDİ

Siyaset 08.05.2023 - 12:01, Güncelleme: 08.05.2023 - 12:16
 

AK PARTİ KOCAELİ ADAYI PROF. DR. HÜLAGÜ'DEN KINAMA GELDİ

KOCAELİ HABERİ
İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde meydana gelen taşlı saldırı olayı ile ilgili olarak twitter sayfasından bir açıklama yapan Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü tepkisinde şu ifadelere yer verdi; "Kıymetli kardeşlerim, gün içerisinde yapmış olduğumuz programların paylaşımlarını akşam programlar bitince bizzat kendim yapıyorum. Önceki tweetlerimin paylaşım saatinden de bu durum çok net anlaşılıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum ve diğer şehirlerimizin derneklerine ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu paylaşımda gitmiş olduğunuz dernekte gördüğümüz ilgiye istinaden paylaşıma böyle bir şey yazdık. Paylaşımlara bu tür yazıları daha önce de yazmıştık. Erzurum’da yaşanan olayları ise programlarımız yoğunluğundan henüz farkettik Bir doktor, bir eğitimci olarak bu zamana kadar şiddetin hiçbir türünü tasvip etmedik, kesinlikle etmeyiz de. Yaşanan olaylarla ilgili, kolluk güçlerimiz ve yargı gerekeni yapacaktır. Beni ve düşüncelerimi bildiği halde bizleri şiddetin yanına çekmeye çalışanları da kınıyorum."  
KOCAELİ HABERİ

İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde meydana gelen taşlı saldırı olayı ile ilgili olarak twitter sayfasından bir açıklama yapan Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü tepkisinde şu ifadelere yer verdi;

"Kıymetli kardeşlerim, gün içerisinde yapmış olduğumuz programların paylaşımlarını akşam programlar bitince bizzat kendim yapıyorum. Önceki tweetlerimin paylaşım saatinden de bu durum çok net anlaşılıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum ve diğer şehirlerimizin derneklerine ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu paylaşımda gitmiş olduğunuz dernekte gördüğümüz ilgiye istinaden paylaşıma böyle bir şey yazdık. Paylaşımlara bu tür yazıları daha önce de yazmıştık. Erzurum’da yaşanan olayları ise programlarımız yoğunluğundan henüz farkettik Bir doktor, bir eğitimci olarak bu zamana kadar şiddetin hiçbir türünü tasvip etmedik, kesinlikle etmeyiz de. Yaşanan olaylarla ilgili, kolluk güçlerimiz ve yargı gerekeni yapacaktır. Beni ve düşüncelerimi bildiği halde bizleri şiddetin yanına çekmeye çalışanları da kınıyorum."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.