AK PARTİ GEBZE'NİN KÖY TAKIMI 'HAYDİ BİSMİLLAH' DEDİ

Siyaset 21.05.2023 - 02:57, Güncelleme: 21.05.2023 - 02:57
 

AK PARTİ GEBZE'NİN KÖY TAKIMI 'HAYDİ BİSMİLLAH' DEDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze ilçe Teşkilatının Gebze'nin köylerinde siyasi çalışma yapmak için kurduğu "Köy Takımı"  14 Mayıs seçimleri öncesi olduğu gibi, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla seçim çalışmalarına da kaldığı yerden devam ediyor. Gebze Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde, Gebze'nin köylerinde saha çalışmalarını yenideen başlatmak için bir araya gelen Gebze Ak Parti Köy Takımının başında Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik ve  Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe başkan yardımcısı ve Gebze Belediye Meclis üyeliği yaptıktan sonra Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcılığına seçilen Mehet Başaran yer alırken, takım içinde Ak Parti Gebze önceki dönem ilça başkan yardımcısı Mustafa Demir, Tayfun Okan, İsa Gül, Hasan Karatabaan, Vedat Gülcaan ve Ergün Kasapoğlu gibi parti yöneticileri yer aldılar.. Gebze Ak Parti Köy Takımı, Gebze'nin tüm köylerini kapı kapı dolaşarak, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhur İttifakı desteğiyle daha güçlü bir şekilde sçimi kazanarak, Türkiye Yüzyılını başlatacağını anlatacaklar..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze ilçe Teşkilatının Gebze'nin köylerinde siyasi çalışma yapmak için kurduğu "Köy Takımı"  14 Mayıs seçimleri öncesi olduğu gibi, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla seçim çalışmalarına da kaldığı yerden devam ediyor.

Gebze Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde, Gebze'nin köylerinde saha çalışmalarını yenideen başlatmak için bir araya gelen Gebze Ak Parti Köy Takımının başında Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik ve  Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe başkan yardımcısı ve Gebze Belediye Meclis üyeliği yaptıktan sonra Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcılığına seçilen Mehet Başaran yer alırken, takım içinde Ak Parti Gebze önceki dönem ilça başkan yardımcısı Mustafa Demir, Tayfun Okan, İsa Gül, Hasan Karatabaan, Vedat Gülcaan ve Ergün Kasapoğlu gibi parti yöneticileri yer aldılar..

Gebze Ak Parti Köy Takımı, Gebze'nin tüm köylerini kapı kapı dolaşarak, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhur İttifakı desteğiyle daha güçlü bir şekilde sçimi kazanarak, Türkiye Yüzyılını başlatacağını anlatacaklar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.