AK PARTİ GEBZE'DEN BELEDİYE BİLİM KÜLTÜR MERKEZİNDE YEMEKLİ TOPLANTI

İlçeler 09.09.2023 - 13:34, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:34
 

AK PARTİ GEBZE'DEN BELEDİYE BİLİM KÜLTÜR MERKEZİNDE YEMEKLİ TOPLANTI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, kuruluşundan bugüne Gebze İlçe Teşkilatında görev almış olan istişare kurulu üyelerini, Gebze Belediyesi Arapçeşme Bilim Kültür Merkezinde yemekli programda ağırladı.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bu buluşmayı sosyal medyadan "Biz çok büyük bir Aileyiz. İl Başkanımız Dr. Şahin Talus, Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milletvekillerimiz Prf. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl kadın Kolları Başkanımız Yasemin özdemir, Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün katılımıyla teşkilatımızın emektarları istişare kurulu üyelerimizle biraraya gelerek Hasbihal eyledik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, kuruluşundan bugüne Gebze İlçe Teşkilatında görev almış olan istişare kurulu üyelerini, Gebze Belediyesi Arapçeşme Bilim Kültür Merkezinde yemekli programda ağırladı..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bu buluşmayı sosyal medyadan "Biz çok büyük bir Aileyiz. İl Başkanımız Dr. Şahin Talus, Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milletvekillerimiz Prf. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl kadın Kolları Başkanımız Yasemin özdemir, Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün katılımıyla teşkilatımızın emektarları istişare kurulu üyelerimizle biraraya gelerek Hasbihal eyledik." sözleri ile paylaştı..
Bir 7 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir
Bir 3 kişi ve masa görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.