AK PARTİ GEBZE'DEN 2028'DE 7 GÖNDERME HAMLESİ

Siyaset 02.09.2023 - 00:47, Güncelleme: 02.09.2023 - 00:53
 

AK PARTİ GEBZE'DEN 2028'DE 7 GÖNDERME HAMLESİ

KOCAELİ HABERİ
2018 genel seçimlerinde Ak Parti, Kocaeli'de 13 olan milletvekili sayısının 7'sini yani yarıdan bir fazlasını kazanmıştı. 2023 genel seçimlerinde ise 14'e çıkarılan milletvekili sayısının ancak 6'sını yani yarıdan bir eksiğini kazanabildi.. Ve bu seçim sonucu ile AK Parti Gebze'nin 7.inci sıradaki milletvekili adayı Yasemin Özdemir milletvekili seçilemedi yani Ak Parti Gebze ilçe teşkilatı yine milletvekilsiz kaldı..   AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı, 2028  genel seçimlerinde aynı başarıszılığı tekrar yaşamamak ve Gebze'den Ankara'ya bir milletvekili gönderebilmek için bugünden start verdi ve Gebze Kent Meydanında yeni üye kayıt standı açtı.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'da ilçe başkan yardımcıları Nevzat Gülmen, Selim Malkoç ve Enes Koçer, yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt ile birlikte Gebze Kent Meydanında açılmış üye standını ziyaret ederek görevli partililere başarılar dilediler..
KOCAELİ HABERİ

2018 genel seçimlerinde Ak Parti, Kocaeli'de 13 olan milletvekili sayısının 7'sini yani yarıdan bir fazlasını kazanmıştı. 2023 genel seçimlerinde ise 14'e çıkarılan milletvekili sayısının ancak 6'sını yani yarıdan bir eksiğini kazanabildi..

Ve bu seçim sonucu ile AK Parti Gebze'nin 7.inci sıradaki milletvekili adayı Yasemin Özdemir milletvekili seçilemedi yani Ak Parti Gebze ilçe teşkilatı yine milletvekilsiz kaldı..

  AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı, 2028  genel seçimlerinde aynı başarıszılığı tekrar yaşamamak ve Gebze'den Ankara'ya bir milletvekili gönderebilmek için bugünden start verdi ve Gebze Kent Meydanında yeni üye kayıt standı açtı..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'da ilçe başkan yardımcıları Nevzat Gülmen, Selim Malkoç ve Enes Koçer, yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt ile birlikte Gebze Kent Meydanında açılmış üye standını ziyaret ederek görevli partililere başarılar dilediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.