AK PARTİ GEBZE'DE BU KONUŞULUYOR

Siyaset 15.09.2023 - 12:17, Güncelleme: 15.09.2023 - 12:17
 

AK PARTİ GEBZE'DE BU KONUŞULUYOR

KOCAELŞİ HABERİ - Cengiz Yucak
9 Haziran 2022 tarihinde "Mehmet Ali Okur ekibi tamamladı; Hazırlık nereye?" başlığı ile yayınladığımız haberde şu ifadeler yer almıştı; Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Mart-2021 tarihinde getiridiği TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'nin Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinden, Genel Müdürlük görevine devam ediyor.. Siyaseti hiç bir zaman ötelemeyen Mehmet Ali Okur'un, Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığınca da çeşitli illerde, Parti İl Koordinatörü olarak görevler aldığı da biliniyor.. 2023 genel seçimlerinde Milletvekili adaylığı için ismini, kulislerde dahi hiç konuşturtmayan Mehmet Ali Okur'un, 2024 yerel seçimlerinde Gebze, Darıca veya Çayırova ilçelerinden birisine Belediye Başkan adaylığı düşündüğü ise yine siyaset kulislerinde yüksek sesle dillendiriliyor.. 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin başarılı Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan'ı tayin olduğu Darıca Belediyesi üzerinden MARTEK A.Ş'deki çalışma kadrosuna dahil eden Mehmet Ali Okur için "Belediye Başkanı olursa Özel Kalem Müdürü hazır" diye konuluyordu ki, şimdi de Gebze Belediye önceki dönem Belediye Başkanı Adnan Köşker'in Belediye Başkan yardımcılığını yapmış olan başarılı, proje insanı Sadık Albayrak'ın, MARTEK A.Ş. bünyesinde Danışman olarak göreve başladığı öğrenildi.. Ve bu gelişme ise siyaset kulislerinde  "Mehmet Ali Okur, Belediye Başkanı olursa Özel Kalem Müdürü de hazır, Belediye Başkan yardımcısı da hazır" şeklindeki bir espriyi de beraberinde getirdi.. AK PARTİ GEBZE'DE BU KONUŞULUYOR 15 ay önce bu haberi yayınladığımızda 2024 yerel seçimlerine 24 ay vardı. Bugün itibari  ile ise yerel seçimlere 6 ay 15 gün var ve Ak parti Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde, Gebze Belediiye Başkan aday adayları arasında en çok konuşulan isimde Mehmet Ali Okur.. Yukarda yazdığımız yorum bugün için aynen geçerliliğini korumakla beraber, şimdi Engin Güzel'in de ismi zikrediliyor..    Kulislred konuşulanlara göre Adnan Köşker'in döneminde Sadık Albayrak ile birlikte Gebze Belediye başkanlığı yapmış olan ve şu an için Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Gebzeli tanınmış siyasetçi Engin Güzel'de, Mehmet Ali Okur ile siyaseten birlikte hareket içindeymiş.. Ak Partinin, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz için yaptırmış olduğu "Belediye Başkanınız Zinnur Büyükgöz'den ve hizmetlerinden memnun musunuz" anketinde Büyükgöz'den memnuniyet oranının düşük çıktığı söylentileri, 2024'de Gebze Belediye Başkan adaylığı düşünen diğer isimler gibi Mehmet Ali Okur ve ekibini de umutlandırmış.. Lakin Ak Parti Kocaeli'nin en tecrübeli siyasetçilerinden birisi olan Mehmet Ali Okur'un düğmye basmak için 7 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Ak Parti genel Kongresinden sonra oluşacak yeni MKYK'yı beklediği konuşuluyor..
KOCAELŞİ HABERİ - Cengiz Yucak

9 Haziran 2022 tarihinde "Mehmet Ali Okur ekibi tamamladı; Hazırlık nereye?" başlığı ile yayınladığımız haberde şu ifadeler yer almıştı;

Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Mart-2021 tarihinde getiridiği TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'nin Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinden, Genel Müdürlük görevine devam ediyor..

Siyaseti hiç bir zaman ötelemeyen Mehmet Ali Okur'un, Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığınca da çeşitli illerde, Parti İl Koordinatörü olarak görevler aldığı da biliniyor..

2023 genel seçimlerinde Milletvekili adaylığı için ismini, kulislerde dahi hiç konuşturtmayan Mehmet Ali Okur'un, 2024 yerel seçimlerinde Gebze, Darıca veya Çayırova ilçelerinden birisine Belediye Başkan adaylığı düşündüğü ise yine siyaset kulislerinde yüksek sesle dillendiriliyor..

2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin başarılı Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan'ı tayin olduğu Darıca Belediyesi üzerinden MARTEK A.Ş'deki çalışma kadrosuna dahil eden Mehmet Ali Okur için "Belediye Başkanı olursa Özel Kalem Müdürü hazır" diye konuluyordu ki, şimdi de Gebze Belediye önceki dönem Belediye Başkanı Adnan Köşker'in Belediye Başkan yardımcılığını yapmış olan başarılı, proje insanı Sadık Albayrak'ın, MARTEK A.Ş. bünyesinde Danışman olarak göreve başladığı öğrenildi..

Ve bu gelişme ise siyaset kulislerinde  "Mehmet Ali Okur, Belediye Başkanı olursa Özel Kalem Müdürü de hazır, Belediye Başkan yardımcısı da hazır" şeklindeki bir espriyi de beraberinde getirdi..

AK PARTİ GEBZE'DE BU KONUŞULUYOR

15 ay önce bu haberi yayınladığımızda 2024 yerel seçimlerine 24 ay vardı. Bugün itibari  ile ise yerel seçimlere 6 ay 15 gün var ve Ak parti Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde, Gebze Belediiye Başkan aday adayları arasında en çok konuşulan isimde Mehmet Ali Okur..

Yukarda yazdığımız yorum bugün için aynen geçerliliğini korumakla beraber, şimdi Engin Güzel'in de ismi zikrediliyor..   

Kulislred konuşulanlara göre Adnan Köşker'in döneminde Sadık Albayrak ile birlikte Gebze Belediye başkanlığı yapmış olan ve şu an için Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Gebzeli tanınmış siyasetçi Engin Güzel'de, Mehmet Ali Okur ile siyaseten birlikte hareket içindeymiş..

Ak Partinin, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz için yaptırmış olduğu "Belediye Başkanınız Zinnur Büyükgöz'den ve hizmetlerinden memnun musunuz" anketinde Büyükgöz'den memnuniyet oranının düşük çıktığı söylentileri, 2024'de Gebze Belediye Başkan adaylığı düşünen diğer isimler gibi Mehmet Ali Okur ve ekibini de umutlandırmış..

Lakin Ak Parti Kocaeli'nin en tecrübeli siyasetçilerinden birisi olan Mehmet Ali Okur'un düğmye basmak için 7 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Ak Parti genel Kongresinden sonra oluşacak yeni MKYK'yı beklediği konuşuluyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.