AK PARTİ GEBZE TANITIM VE MEDYACILARI TOPLADI

Siyaset 03.12.2021 - 22:08, Güncelleme: 03.12.2021 - 22:08
 

AK PARTİ GEBZE TANITIM VE MEDYACILARI TOPLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bu akşam İlçe Başkan yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Selim Malkoç'un organizasyonu ile tüm Tanıtım Medya Birim Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.. Selim Malkoç bu toplantıyı "İlçe Başkanım Recep Kaya ‘nın katılımlarıyla Tanıtım ve Medya Başkan yardımcılarım Birnaz Sağlam Behzat Dege Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanımız Zeynep Tangal Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanımız Samet Albayrak ve yardımcıları ve Çok Kıymetli Mahalle Tanıtım ve Medya Başkanlarımız ile birlikte Aylık olağan Birim Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bu akşam İlçe Başkan yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Selim Malkoç'un organizasyonu ile tüm Tanıtım Medya Birim Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi..

Selim Malkoç bu toplantıyı "İlçe Başkanım Recep Kaya ‘nın katılımlarıyla Tanıtım ve Medya Başkan yardımcılarım Birnaz Sağlam Behzat Dege Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanımız Zeynep Tangal Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanımız Samet Albayrak ve yardımcıları ve Çok Kıymetli Mahalle Tanıtım ve Medya Başkanlarımız ile birlikte Aylık olağan Birim Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik." sözleri ile paylaştı..

Bir 15 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.