AK PARTİ GEBZE KARAOSMANOĞLU İLE TAM KADRO SAHADA

Siyaset 28.04.2023 - 17:33, Güncelleme: 28.04.2023 - 17:33
 

AK PARTİ GEBZE KARAOSMANOĞLU İLE TAM KADRO SAHADA

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu üyesi ve önceki Dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 14 Mayıs 2023 genel seçim çalışmalarına katılmak için geldiği Gebze'de, Ak Parti Gebze İlçe  Seçim Koordinasyon Merkezi Programları kapsamında Tavşanlı ve Muallim köylerini ziyaret ederek, köylülerle sohbet edip, partisine oy istedi.. Karaosmanoğlu'nun Tavşanlı köyü ziyaretine başta Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Yasemin Özdemir, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve başkan yardımcısı Sedat Çelik, Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran ve Ak Parti Kocaeli önceki dönem il başkan yardımcısı Yekta Türker, Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Ahmet Köse, Gebze Belediye Meclis üyesi Mahmut Yandık ve Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları başkanı Hbaibe Yıldırım Çırak olmak üzere çok sayıda partili eşlik etti..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu üyesi ve önceki Dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 14 Mayıs 2023 genel seçim çalışmalarına katılmak için geldiği Gebze'de, Ak Parti Gebze İlçe  Seçim Koordinasyon Merkezi Programları kapsamında Tavşanlı ve Muallim köylerini ziyaret ederek, köylülerle sohbet edip, partisine oy istedi..

Karaosmanoğlu'nun Tavşanlı köyü ziyaretine başta Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Yasemin Özdemir, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve başkan yardımcısı Sedat Çelik, Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran ve Ak Parti Kocaeli önceki dönem il başkan yardımcısı Yekta Türker, Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Ahmet Köse, Gebze Belediye Meclis üyesi Mahmut Yandık ve Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları başkanı Hbaibe Yıldırım Çırak olmak üzere çok sayıda partili eşlik etti..
Bir 15 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.