AK PARTİ DİLOVASI ÖMEROĞLU'NU İŞTE BÖYLE TAÇLANDIRDI

Siyaset 04.04.2024 - 12:58, Güncelleme: 04.04.2024 - 13:07
 

AK PARTİ DİLOVASI ÖMEROĞLU'NU İŞTE BÖYLE TAÇLANDIRDI

KOCAELİ HABERİ
2019 yerel seçimlerinde Hamza Şayir yüzde 51,03 ile kazandığı Dilovası Belediye Başkanlığını, 2024’de Ramazan Ömeroğlu ise yüzde 32,89 oranında oy oranı ile kazanabildi. Ak Partinin Dilovasındaki oy kaybı yüzde 18,14 olmasına karşın, en yakın rakibi  DEM Parti yüzde 26,84'de kaldığı ve kalan oyların da, YRP, İyi Parti ve CHP arasında yüksek oranlarda bölündüğü için kazanan yine Ak Parti adayı oldu.. Ramazan Ömeroğlu bugün seçim mazbatasını aldı ve Dilovası Belediye Başkanı İlhan Yıldırım'da o anları sosyal medyadan "3 şubat günü başlatmış olduğumuz seçim çalışmalarımızı bugün itibariyle Dilovası Belediye Başkanlığı Mazbatamızı alarak taçlandırdık." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

2019 yerel seçimlerinde Hamza Şayir yüzde 51,03 ile kazandığı Dilovası Belediye Başkanlığını, 2024’de Ramazan Ömeroğlu ise yüzde 32,89 oranında oy oranı ile kazanabildi.

Ak Partinin Dilovasındaki oy kaybı yüzde 18,14 olmasına karşın, en yakın rakibi  DEM Parti yüzde 26,84'de kaldığı ve kalan oyların da, YRP, İyi Parti ve CHP arasında yüksek oranlarda bölündüğü için kazanan yine Ak Parti adayı oldu..

Ramazan Ömeroğlu bugün seçim mazbatasını aldı ve Dilovası Belediye Başkanı İlhan Yıldırım'da o anları sosyal medyadan "3 şubat günü başlatmış olduğumuz seçim çalışmalarımızı bugün itibariyle Dilovası Belediye Başkanlığı Mazbatamızı alarak taçlandırdık." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.