AK PARTİ DİLOVASI BAŞKANI İLHAN YILDIRIM'DAN ACİL MESAJ

Güncel 17.05.2023 - 16:47, Güncelleme: 17.05.2023 - 16:47
 

AK PARTİ DİLOVASI BAŞKANI İLHAN YILDIRIM'DAN ACİL MESAJ

KOCAELİ HABERİ
Kızılay Kan Merkezine kan bağışlarının azalması üzerine, Türkiye genelinde hastaların kan ihtiyacını karşılamakta kan sıkıntısı baş gösterdi. AK Parti Dilovasi Ilce Başkanı Ilhan Yıldırım insan hayatını ilgilendiren bu acil sorunun çözümü için tüm Dilovalılara ve parti üyelerine mesaj göndererek kan bağışı yapmaya davet etti.. Başkan Yıldırım mesajında şu ifadeler yer verdi; "Kiymetli üyelerimiz ülkemizde yasanan deprem felaketi nedeniyle ülke genelinde kan stoklarimizda ciddi derecede azalma olmustur. Ilcemiz özelinde de hemen hemen her gün kan ihtiyaci olusmaktadir. Persembe günü Kizilay'in düzenleyecegi kan bagis kampanyasina destekleriniz hayati önem arz etmektedir. Gerekli hassasiyetin gösterilerek ilcemizden güclü bir katilim ile destek verilmesini Kizilay'imiz adina rica ederim. "
KOCAELİ HABERİ

Kızılay Kan Merkezine kan bağışlarının azalması üzerine, Türkiye genelinde hastaların kan ihtiyacını karşılamakta kan sıkıntısı baş gösterdi.

AK Parti Dilovasi Ilce Başkanı Ilhan Yıldırım insan hayatını ilgilendiren bu acil sorunun çözümü için tüm Dilovalılara ve parti üyelerine mesaj göndererek kan bağışı yapmaya davet etti..

Başkan Yıldırım mesajında şu ifadeler yer verdi;

"Kiymetli üyelerimiz ülkemizde yasanan deprem felaketi nedeniyle ülke genelinde kan stoklarimizda ciddi derecede azalma olmustur. Ilcemiz özelinde de hemen hemen her gün kan ihtiyaci olusmaktadir. Persembe günü Kizilay'in düzenleyecegi kan bagis kampanyasina destekleriniz hayati önem arz etmektedir. Gerekli hassasiyetin gösterilerek ilcemizden güclü bir katilim ile destek verilmesini Kizilay'imiz adina rica ederim. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.