AK PARTİ DARICA MECLİSİ YENİ BAŞKAN İLE YENİ BİNADA TOPLANDI

İlçeler 14.09.2023 - 09:06, Güncelleme: 14.09.2023 - 09:16
 

AK PARTİ DARICA MECLİSİ YENİ BAŞKAN İLE YENİ BİNADA TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Darıca Belediye Meclis grup toplantısı Ak Parti Darıca'nın yeni ilçe başkanı Köksal Şakar'ın başkanlığında geçtiğimiz ay hizmete açılan Rüstem Metin Yurttaş Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu toplantıyı sosyal medyadan "Darıca Belediyesi Meclisi, Eylül ayı ikinci oturumu öncesi grup toplantımızı İlçe Başkanımız Köksal Şakar ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Alınan kararların ilçemiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Darıca Belediye Meclis grup toplantısı Ak Parti Darıca'nın yeni ilçe başkanı Köksal Şakar'ın başkanlığında geçtiğimiz ay hizmete açılan Rüstem Metin Yurttaş Kültür Merkezinde gerçekleştirildi..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu toplantıyı sosyal medyadan "Darıca Belediyesi Meclisi, Eylül ayı ikinci oturumu öncesi grup toplantımızı İlçe Başkanımız Köksal Şakar ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Alınan kararların ilçemiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum." sözleri ile paylaştı..
Bir 13 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.