AK PARTİ ÇAYIROVA VE DARICA'NIN YENİ İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

Siyaset 12.09.2023 - 15:31, Güncelleme: 12.09.2023 - 15:31
 

AK PARTİ ÇAYIROVA VE DARICA'NIN YENİ İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
2024 yerel seçimlerinde ilçelerinden belediye başkan adayı olmak için ilçe başkanlığından istifalar ile boşalan Ak Parti İzmit, Gölcük, Kandıra, Darıca ve Çayırova ilçe başkanlıklarına atanacak isimlerin belirlenmesi için aday olarak tespit edilen isimler bugün Ankara Genel Merkeze mülakata çağrıldılar..  Kocaeli'den çağrılan ilçe başkan adaylarının tamamı ile mülakat tamamlandı. Genel Merkez kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre ise Çayırova'dan Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede ve Darıca'dan ise ilçe başkan yardımcsı Köksal Şakar, ilçe teşkilatlarına yeni ilçe başkanı olarak atandılar..
KOCAELİ HABERİ

2024 yerel seçimlerinde ilçelerinden belediye başkan adayı olmak için ilçe başkanlığından istifalar ile boşalan Ak Parti İzmit, Gölcük, Kandıra, Darıca ve Çayırova ilçe başkanlıklarına atanacak isimlerin belirlenmesi için aday olarak tespit edilen isimler bugün Ankara Genel Merkeze mülakata çağrıldılar.. 

Kocaeli'den çağrılan ilçe başkan adaylarının tamamı ile mülakat tamamlandı.

Genel Merkez kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre ise Çayırova'dan Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede ve Darıca'dan ise ilçe başkan yardımcsı Köksal Şakar, ilçe teşkilatlarına yeni ilçe başkanı olarak atandılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.