AK PARTİ ÇAYIROVA FOKUR FOKUR KAYNIYOR

Siyaset 04.06.2023 - 11:45, Güncelleme: 04.06.2023 - 11:48
 

AK PARTİ ÇAYIROVA FOKUR FOKUR KAYNIYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Çayırova günün her saatinde fokur fokur kaynayan siyaset kazanı ile, değil Kocaeli'nin tüm Türkiye'nin en canlı ve en dinamik ilçe teşkilatıdır. O kaynar kazanın içine sürekli birileri atılır, ya haşlanır ya da kaşarlanır.. Her kongrede ilçe başkanı ve her yerel seçimde Ak Partili Belediye başkanının değiştiği Çayırova, bu süreçler içinde yaşanan atraksiyon ve sıkıntılarıyla Ankara Genel Merkezinin de gündeminden hiç düşmeyen bir İlçe Teşkilatı.. 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli'nin diğer ilçe teşkilatlarında bir kaç belediye başkan adayı sayılırken veya cılız atraksiyonlara rastlanırken, Çayırova'da ki çok sayıda belediye başkan adayının kılıç sesleri ise ta Erzurum ve hatta Kars'ta bile yankı buluyor.. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin makama "elveda" demesine kesin gözü ile bakıldığı Çayırova'da, belediye başkan adaylığı için isimleri konuşulanlar ise şunlar; Önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ekrem Karahan Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay Erzurum Beyükşehir Belediyesi bürokratı İbrahim Sekmen Henüz adaylık kararının vermemiş olan tanınmış bir siyasetçi ise ? işareti 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Çayırova günün her saatinde fokur fokur kaynayan siyaset kazanı ile, değil Kocaeli'nin tüm Türkiye'nin en canlı ve en dinamik ilçe teşkilatıdır. O kaynar kazanın içine sürekli birileri atılır, ya haşlanır ya da kaşarlanır..

Her kongrede ilçe başkanı ve her yerel seçimde Ak Partili Belediye başkanının değiştiği Çayırova, bu süreçler içinde yaşanan atraksiyon ve sıkıntılarıyla Ankara Genel Merkezinin de gündeminden hiç düşmeyen bir İlçe Teşkilatı..

2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli'nin diğer ilçe teşkilatlarında bir kaç belediye başkan adayı sayılırken veya cılız atraksiyonlara rastlanırken, Çayırova'da ki çok sayıda belediye başkan adayının kılıç sesleri ise ta Erzurum ve hatta Kars'ta bile yankı buluyor..

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin makama "elveda" demesine kesin gözü ile bakıldığı Çayırova'da, belediye başkan adaylığı için isimleri konuşulanlar ise şunlar;

Önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci
Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ekrem Karahan
Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay
Erzurum Beyükşehir Belediyesi bürokratı İbrahim Sekmen
H
enüz adaylık kararının vermemiş olan tanınmış bir siyasetçi ise ? işareti 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.