AK PARTİ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYLARINI NEDEN KÜÇÜCÜK SALONDA TANITTI?

Siyaset 25.11.2023 - 08:34, Güncelleme: 25.11.2023 - 08:52
 

AK PARTİ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYLARINI NEDEN KÜÇÜCÜK SALONDA TANITTI?

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya , 2024 yerel seçimleri için Gebze Belediye Başkan aday adaylığın başvuran 5 kişiyi partililerine tanıtmak için her aday kendisini rahatlıkla anlatsın ve partililer de gelip dinlesin diye koca Gebze Kültür Merkezini tercih ederken, Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Erhan Sarıdede'nin ise tam 13 aday adayı ve bir de mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'yi, parti ilçe teşkilatının küçücük toplantı salonunda partililerin huzuruna çıkarması herkesi şaşırttı. Toplantıya katılım sağlayan herkes bu durumu yadırgarken, böyle bir tercihin nedeni de "acaba Erhan sarıdede mi böyle bir tercih yaptı yoksa belediye başkanı Bünyamin Çiftçi mi Belediye Kültür Merkezini tahsis etmedi" diye merak edildi..   Fena mı olurdu kocae Çayırova Kültür merkezinde yapsaydınız da, hem aday adayları kendilerini rahat bir ortamda ifade edebileydi hem de partililer onları rahat rahat dinleyebileydi.. Aday adayı tanıtım toplantsında Abdullah Yağcı, Alim Baş, Burak Fidan, Ekrem Karahan, Fevzi Mahmut Çelik, İbrahim Sekmen, Kenan Tuzcu, Paşa Ali Elmalı, Savaş Özdemir, Servet Günay, Talip Tolga Berber, Yaşar Alkan ve Ziyaettin Akbaş, küçücük salonun minnacık kürsüsüne çıkarak kendilerini ifade etmeye çalıştılar.. Ve o küçücük salondaki bu aday adayı tanıtım toplantısı, Çayırova'da yerel iktidarı da elinde bulunduran Ak Partinin şanına hiç yakışmadı.. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya , 2024 yerel seçimleri için Gebze Belediye Başkan aday adaylığın başvuran 5 kişiyi partililerine tanıtmak için her aday kendisini rahatlıkla anlatsın ve partililer de gelip dinlesin diye koca Gebze Kültür Merkezini tercih ederken, Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Erhan Sarıdede'nin ise tam 13 aday adayı ve bir de mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'yi, parti ilçe teşkilatının küçücük toplantı salonunda partililerin huzuruna çıkarması herkesi şaşırttı.

Toplantıya katılım sağlayan herkes bu durumu yadırgarken, böyle bir tercihin nedeni de "acaba Erhan sarıdede mi böyle bir tercih yaptı yoksa belediye başkanı Bünyamin Çiftçi mi Belediye Kültür Merkezini tahsis etmedi" diye merak edildi..  

Fena mı olurdu kocae Çayırova Kültür merkezinde yapsaydınız da, hem aday adayları kendilerini rahat bir ortamda ifade edebileydi hem de partililer onları rahat rahat dinleyebileydi..

Aday adayı tanıtım toplantsında Abdullah Yağcı, Alim Baş, Burak Fidan, Ekrem Karahan, Fevzi Mahmut Çelik, İbrahim Sekmen, Kenan Tuzcu, Paşa Ali Elmalı, Savaş Özdemir, Servet Günay, Talip Tolga Berber, Yaşar Alkan ve Ziyaettin Akbaş, küçücük salonun minnacık kürsüsüne çıkarak kendilerini ifade etmeye çalıştılar..

Ve o küçücük salondaki bu aday adayı tanıtım toplantısı, Çayırova'da yerel iktidarı da elinde bulunduran Ak Partinin şanına hiç yakışmadı.. 

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.