AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANI SARIDEDE ÇİFTÇİ'YE Mİ YAKIN GÜNAY'A MI?

Siyaset 12.09.2023 - 17:19, Güncelleme: 12.09.2023 - 17:30
 

AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANI SARIDEDE ÇİFTÇİ'YE Mİ YAKIN GÜNAY'A MI?

KOCAELİ HABERİ -Cengiz Yucak
Ak Parti Çayırova ilçe başkanlığına Çayırova Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede atandı.. 9 Eylül 2023 tarihinde Ak Parti Çayırova'da ki durumu özetleyen haberimizde Erhan Sarıdede'nin, belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'ye yakın bir siyasetçi olduğunu ve Başkan Çiftçi'nin desteğini aldığı takdirdE aday olacağını yazmıştık.. ErhAn Sarıdede şimdi Ak Parti Çayırova ilçe başkanlığına atandı ve Servet Günay ise Paşa Ali Elmalı ve Bahadır Büyükleleş'e deseteğine rağmen ilçe başkanı olarak atattıramadı.. Bu durumda mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin karşısında aday olmak ilçe başkanlığından istifa eden Servet Günay için de "Dakika 1 gol 1" diye yazssak yeridir.. İŞTE O HABERİMİZ Servet Günay'in belediye başkan adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanacak  isim kim sorusu bugünlerde paartililerin en çok merak ettiği ve yoğunlaştığı bir konu oldu.. Çayırova ilçe başkanlığında son durumda siyasi ve hukuk ilçe başkan yardımcısı Paşa Ali Elmalı vekâletten görev alırken, il teşkilatının yapacağı mülakatlar ve temayülden sonra bakalım Çayırova’da yeni ilçe başkanı kim olacak ? İŞTE ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN İSMİ GEÇENLER Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Paşa Ali Elmalı  Ak Parti ilçe teşkilat başkanı Bahadır Büyükkeleş Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Vahit Terzi Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Selim ekinci Ak Parti ilçe Yöneticisi  Zafer Uygun Çayırova Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede Devlet kadrosunda çalışmak için Ak Parti Çayırova meclis üyeliğinden istifa eden Dr. Cüneyt Atalay  İsimleri Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı için geçenlerden Erhan Sarıdede, Vahit Terzi ve Selim Ekinci'nin, öncelikle Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin desteğeni aldıktan sonra ilçe başkanlığına talip olmayı düşündükleri öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ -Cengiz Yucak

Ak Parti Çayırova ilçe başkanlığına Çayırova Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede atandı..

9 Eylül 2023 tarihinde Ak Parti Çayırova'da ki durumu özetleyen haberimizde Erhan Sarıdede'nin, belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'ye yakın bir siyasetçi olduğunu ve Başkan Çiftçi'nin desteğini aldığı takdirdE aday olacağını yazmıştık..

ErhAn Sarıdede şimdi Ak Parti Çayırova ilçe başkanlığına atandı ve Servet Günay ise Paşa Ali Elmalı ve Bahadır Büyükleleş'e deseteğine rağmen ilçe başkanı olarak atattıramadı..

Bu durumda mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin karşısında aday olmak ilçe başkanlığından istifa eden Servet Günay için de "Dakika 1 gol 1" diye yazssak yeridir..

İŞTE O HABERİMİZ

Servet Günay'in belediye başkan adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanacak  isim kim sorusu bugünlerde paartililerin en çok merak ettiği ve yoğunlaştığı bir konu oldu..

Çayırova ilçe başkanlığında son durumda siyasi ve hukuk ilçe başkan yardımcısı Paşa Ali Elmalı vekâletten görev alırken, il teşkilatının yapacağı mülakatlar ve temayülden sonra bakalım Çayırova’da yeni ilçe başkanı kim olacak ?

İŞTE ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN İSMİ GEÇENLER

Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Paşa Ali Elmalı 
Ak Parti ilçe teşkilat başkanı Bahadır Büyükkeleş
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Vahit Terzi
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Selim ekinci
Ak Parti ilçe Yöneticisi  Zafer Uygun
Çayırova Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede
Devlet kadrosunda çalışmak için Ak Parti Çayırova meclis üyeliğinden istifa eden Dr. Cüneyt Atalay 

İsimleri Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı için geçenlerden Erhan Sarıdede, Vahit Terzi ve Selim Ekinci'nin, öncelikle Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin desteğeni aldıktan sonra ilçe başkanlığına talip olmayı düşündükleri öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.