AK Parti araçları her yerde

Siyaset 21.05.2023 - 12:46, Güncelleme: 21.05.2023 - 12:51
 

AK Parti araçları her yerde

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için 40 araçla vatandaşları oy vermeye davet edecek. SEÇİME DAVET AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, vatandaşları Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için 28 Mayıs’ta sandığa davet ediyor. Seçim kampanyasına yönelik şehrin birçok yerini poster ve afişlerle süsleyen AK Parti, 40 araçla da 28 Mayıs seçimlerine daveti sürdürecek. Kampanya sloganı olan “Doğru Adamla Yola Devam” yazısıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı araçlar geçen hafta ortasından itibaren göreve başlamıştı.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için 40 araçla vatandaşları oy vermeye davet edecek.

SEÇİME DAVET

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, vatandaşları Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için 28 Mayıs’ta sandığa davet ediyor. Seçim kampanyasına yönelik şehrin birçok yerini poster ve afişlerle süsleyen AK Parti, 40 araçla da 28 Mayıs seçimlerine daveti sürdürecek. Kampanya sloganı olan “Doğru Adamla Yola Devam” yazısıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı araçlar geçen hafta ortasından itibaren göreve başlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.