AK Kocaeli'de Parti stantlar yeniden açıldı

Siyaset 19.05.2023 - 17:54, Güncelleme: 19.05.2023 - 17:54
 

AK Kocaeli'de Parti stantlar yeniden açıldı

KOCAELİ HABERİ
K Parti’de stantlar yeniden açıldı: Vatandaşları 28 Mayıs’ta sandık başına çağırıyorlar Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasının ardından çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Kocaeli, ilçelerin tamamında yeniden stantları açarak, vatandaşları 28 Mayıs’ta sandık başına davet ediyorlar. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasının ardından saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti, Kocaeli’nin tüm ilçelerinde stant çalışması gerçekleştirdi. Kocaeli’nin tüm ilçelerinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlara kurulan stantlarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve yönetiminde ülkemize kazandırılan projeler ve çalışmaların anlatıldığı broşürler vatandaşlara dağıtıldı. Yeni dönemde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hayata geçirilmesi planlanan projelerinde anlatıldığı broşürleri vatandaşlarla paylaşan parti yöneticileri, 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde vatandaşları mutlaka oy kullanmaya ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaya davet ederek, destek istedi. VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ AK Parti Kocaeli’nin tüm ilçelerde gerçekleştirdiği stant çalışmasına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. İlçelerdeki stantları ziyaret eden vatandaşlar, ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha güçlü bir destekle kazanması için tam destek verdiklerini ifade ederek, 28 Mayıs’ta verecekleri destekleri ifade etti.
KOCAELİ HABERİ

K Parti’de stantlar yeniden açıldı: Vatandaşları 28 Mayıs’ta sandık başına çağırıyorlar

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasının ardından çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Kocaeli, ilçelerin tamamında yeniden stantları açarak, vatandaşları 28 Mayıs’ta sandık başına davet ediyorlar.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasının ardından saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti, Kocaeli’nin tüm ilçelerinde stant çalışması gerçekleştirdi. Kocaeli’nin tüm ilçelerinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlara kurulan stantlarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve yönetiminde ülkemize kazandırılan projeler ve çalışmaların anlatıldığı broşürler vatandaşlara dağıtıldı. Yeni dönemde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hayata geçirilmesi planlanan projelerinde anlatıldığı broşürleri vatandaşlarla paylaşan parti yöneticileri, 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde vatandaşları mutlaka oy kullanmaya ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaya davet ederek, destek istedi.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
AK Parti Kocaeli’nin tüm ilçelerde gerçekleştirdiği stant çalışmasına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. İlçelerdeki stantları ziyaret eden vatandaşlar, ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha güçlü bir destekle kazanması için tam destek verdiklerini ifade ederek, 28 Mayıs’ta verecekleri destekleri ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.