AK GENÇ KOCAELİ İSU GENEL MÜDÜRÜ SAĞLIK'IN SEVİNCİNİ PAYLAŞTI

Magazin - Cemiyet 04.12.2022 - 20:14, Güncelleme: 04.12.2022 - 20:20
 

AK GENÇ KOCAELİ İSU GENEL MÜDÜRÜ SAĞLIK'IN SEVİNCİNİ PAYLAŞTI

kocaeli haberi
İSU Genel Müdürü Ali Sağlık kızı Büşra Sağlık'ı, Fatih Aydın ile bugün NCity AVM yanındaki Antikkapı Restoran’da gerçeklen düğün töreni ile evlendirdi.. Ak Parti Kocaeli İl gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, bugün kendi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ın evladının düğün merasimine katılım sağlayarak Ali Sağlık'ın sevincini paylaşıp genç çifte mutluluk dikleklerini ilettiler..
kocaeli haberi

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık kızı Büşra Sağlık'ı, Fatih Aydın ile bugün NCity AVM yanındaki Antikkapı Restoran’da gerçeklen düğün töreni ile evlendirdi..

Ak Parti Kocaeli İl gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, bugün kendi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ın evladının düğün merasimine katılım sağlayarak Ali Sağlık'ın sevincini paylaşıp genç çifte mutluluk dikleklerini ilettiler..

Bir 14 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.