AİLE BAKANI DERYA YANIK ETÇİ NUSRET'İ ZİYARET ETTİ

Magazin - Cemiyet 28.01.2023 - 05:18, Güncelleme: 28.01.2023 - 05:18
 

AİLE BAKANI DERYA YANIK ETÇİ NUSRET'İ ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Bakan Yanık, kahve dükkânının gelirinin yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayan Nusret Gökçe’yi ziyaret etti Dünyaca ünlü et restoranları olan iş insanı Nusret Gökçe, geçen yıl açılışını gerçekleştirdiği Kapicciiiinoo adlı kahve dükkânından elde ettiği gelirin yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladı. Nusret, Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta altı ay önce açtığı ilk kahve dükkanı Kapicciiiinoo'nun altı aylık gelirinin yarısı olan 1 milyon 20 bin TL kimsesiz çocuklar yararına Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağışladı. Söz konusu ziyaretinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Yanık, “Sn. Nusret Gökçe’ye devlet korumasında yetişen çocuklarımız adına sağladığı destek için teşekkür ediyorum. Devlet korumasında yetişen çocuklarımızın istihdamı ve eğitimi noktasında birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Bakan Yanık, kahve dükkânının gelirinin yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayan Nusret Gökçe’yi ziyaret etti

Dünyaca ünlü et restoranları olan iş insanı Nusret Gökçe, geçen yıl açılışını gerçekleştirdiği Kapicciiiinoo adlı kahve dükkânından elde ettiği gelirin yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladı.

Nusret, Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta altı ay önce açtığı ilk kahve dükkanı Kapicciiiinoo'nun altı aylık gelirinin yarısı olan 1 milyon 20 bin TL kimsesiz çocuklar yararına Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağışladı.

Söz konusu ziyaretinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Yanık, “Sn. Nusret Gökçe’ye devlet korumasında yetişen çocuklarımız adına sağladığı destek için teşekkür ediyorum. Devlet korumasında yetişen çocuklarımızın istihdamı ve eğitimi noktasında birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.