AHMET YAMAN GEBZE BELEDİYESİ İÇİN BAŞVURDU

Siyaset 20.11.2023 - 04:04, Güncelleme: 20.11.2023 - 04:04
 

AHMET YAMAN GEBZE BELEDİYESİ İÇİN BAŞVURDU

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ahmet Yaman, Gebze Belediye Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı.. Kocaeliye Deva Partisi Kurumsal iletişim ve Tanıtım Medya’dan sorumlu İl Başkan yardıcımız Ahmet Yaman’ın meclis üyesi aday adaylık tanıtım lansmanına başta Deva Partisi İl Başkanı Zeynep Sudan, başkan vekili Kemal Memiş ve Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtşa ile Çayırova ilçe başkanı Mehmet saraç olmak üzere il ve yöneticileri ile birlikte çok sayıda partili katılım sağlayarak, Ahmet Yaman'a Deva partisi adına çıktığı bu yolda başarılar dilediler..  
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ahmet Yaman, Gebze Belediye Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı..

Kocaeliye Deva Partisi Kurumsal iletişim ve Tanıtım Medya’dan sorumlu İl Başkan yardıcımız Ahmet Yaman’ın meclis üyesi aday adaylık tanıtım lansmanına başta Deva Partisi İl Başkanı Zeynep Sudan, başkan vekili Kemal Memiş ve Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtşa ile Çayırova ilçe başkanı Mehmet saraç olmak üzere il ve yöneticileri ile birlikte çok sayıda partili katılım sağlayarak, Ahmet Yaman'a Deva partisi adına çıktığı bu yolda başarılar dilediler..
Bir 13 kişi, ders çalışan insanlar ve şunu diyen bir yazı 'DEVA GEBZE ILÇE G 2 ANLĞI DEVI' görseli olabilir
Bir 14 kişi ve masa görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.