Ahmet Hakan bu kez de Tarkan'a çattı

Magazin - Cemiyet 10.09.2022 - 13:14, Güncelleme: 10.09.2022 - 13:21
 

Ahmet Hakan bu kez de Tarkan'a çattı

kocaeli haberi
Ahmet Hakan "Tarkan, muhalefete hapsolmamalı. arkan, özellikle son dönemde tek bir yaşam tarzının sesi olmaya başladı" dedi.. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 'megastar' Tarkan için "Muhalefete hapsolmamalı" yorumunu yaptı.  Hakan, yazısında "Türkiye'de pop starlığı tartışmalı çok pop star var ama pop starlığı tartışmasız olan tek bir pop star var: Tarkan. Fakat Tarkan, özellikle son dönemde... Tek bir yaşam tarzının sesi olmaya, hayranları arasında yer alan kesimlerden sadece birini dikkate almaya, toplumun tüm kesimleriyle duygudaş olmaktan vazgeçmeye, gündelik politikanın hırgürlerine fazlasıyla bulaşmaya başladı. Pop starlık müessesine verdiği önemi bildiğimiz Tarkan’ın genel hal ve gidişine bu açıdan da bir bakmasında sanki fayda var gibi" ifadelerini kullandı. 
kocaeli haberi

Ahmet Hakan "Tarkan, muhalefete hapsolmamalı. arkan, özellikle son dönemde tek bir yaşam tarzının sesi olmaya başladı" dedi..

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 'megastar' Tarkan için "Muhalefete hapsolmamalı" yorumunu yaptı. 

Hakan, yazısında "Türkiye'de pop starlığı tartışmalı çok pop star var ama pop starlığı tartışmasız olan tek bir pop star var: Tarkan. Fakat Tarkan, özellikle son dönemde... Tek bir yaşam tarzının sesi olmaya, hayranları arasında yer alan kesimlerden sadece birini dikkate almaya, toplumun tüm kesimleriyle duygudaş olmaktan vazgeçmeye, gündelik politikanın hırgürlerine fazlasıyla bulaşmaya başladı. Pop starlık müessesine verdiği önemi bildiğimiz Tarkan’ın genel hal ve gidişine bu açıdan da bir bakmasında sanki fayda var gibi" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.