ACUN'DAN TURABİ'YE SERT UYARI

Magazin - Cemiyet 22.01.2024 - 10:54, Güncelleme: 22.01.2024 - 10:54
 

ACUN'DAN TURABİ'YE SERT UYARI

KOCAELİ HABERİ
Survivor All Star 2024 başladığı ilk günden bu yana Turabi sözleriyle ve tartışmalarıyla gündemden düşmüyor. Turabi bu kez de konseyde uyarılara rağmen susmayınca Acun Ilıcalı tarafından sertçe uyarıldı. Üst üste iki kez Survivor şampiyonu olan Turabi, bir de Amerika'da benzer bir yarışmaya katılıp şampiyon olunca Survivor'ın demirbaşı haline geldi. Konseyde kendisine 'şuursuz' diyen Özgür'e 'yalaka' diyen Turabi, önce Acun Ilıcalı'dan uyarı aldı. Acun Ilıcalı'nın "Problem aramaya gelmiş gibisin" sözünün ardından şuursuz sözüne takıldığını dile getiren Turabi'ye, Özgür'ün ona bu sözü söylemediğini belirtti. Turabi'nin Özgür'le ikili diyaloğunu sürdürmesinin ardından Acun Ilıcalı, "Turabi, sen bu ortamı böyle geremezsin. Bundan önce bana onu dediler, bunu dediler, bel altı vurdular diyordun. Şu anda ne oldu?" dedi. Turabi'nin ısrarla "Bana şuursuz dediler" demesinin ardından da bu sözün ona söylenmediğini belirten Ilıcalı, "Konseyde sen konuşma, sen onu deme, bunu deme... Ne oluyoruz ya? Dingo'nun ahırı değil burası Turabi! O onu konuşmasın, bu bunu demesin. Hep beraber seni övelim istiyorsan" dedi Son olarak da, "Sen insanlara müdahale ediyorsun. Burası Survivor. Buranın tek bir patronu var, o da benim!" diyerek sözlerini tamamladı.
KOCAELİ HABERİ

Survivor All Star 2024 başladığı ilk günden bu yana Turabi sözleriyle ve tartışmalarıyla gündemden düşmüyor. Turabi bu kez de konseyde uyarılara rağmen susmayınca Acun Ilıcalı tarafından sertçe uyarıldı.

Üst üste iki kez Survivor şampiyonu olan Turabi, bir de Amerika'da benzer bir yarışmaya katılıp şampiyon olunca Survivor'ın demirbaşı haline geldi.

Konseyde kendisine 'şuursuz' diyen Özgür'e 'yalaka' diyen Turabi, önce Acun Ilıcalı'dan uyarı aldı.

Acun Ilıcalı'nın "Problem aramaya gelmiş gibisin" sözünün ardından şuursuz sözüne takıldığını dile getiren Turabi'ye, Özgür'ün ona bu sözü söylemediğini belirtti.

Turabi'nin Özgür'le ikili diyaloğunu sürdürmesinin ardından Acun Ilıcalı, "Turabi, sen bu ortamı böyle geremezsin. Bundan önce bana onu dediler, bunu dediler, bel altı vurdular diyordun. Şu anda ne oldu?" dedi.

Turabi'nin ısrarla "Bana şuursuz dediler" demesinin ardından da bu sözün ona söylenmediğini belirten Ilıcalı, "Konseyde sen konuşma, sen onu deme, bunu deme... Ne oluyoruz ya? Dingo'nun ahırı değil burası Turabi! O onu konuşmasın, bu bunu demesin. Hep beraber seni övelim istiyorsan" dedi

Son olarak da, "Sen insanlara müdahale ediyorsun. Burası Survivor. Buranın tek bir patronu var, o da benim!" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.