ACI HABERİ BAŞKAN BIYIK DUYURDU

Yaşam 13.04.2024 - 22:01, Güncelleme: 13.04.2024 - 22:01
 

ACI HABERİ BAŞKAN BIYIK DUYURDU

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediyesinin tanınan ve sevilen personellerinden Muhammet Güler yaşamını yitirdi.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu acı haberi sosyal medyadan şu ifadlerle duyurdu; “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun” Çalışma arkadaşımız Muhammet Güler’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum personelimiz Muhammet Güler’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Cenaze yarın ikindi namazına müteakip Hacı Kemal Destebaşı Camii’den kaldırılacaktır.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediyesinin tanınan ve sevilen personellerinden Muhammet Güler yaşamını yitirdi..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu acı haberi sosyal medyadan şu ifadlerle duyurdu;

“İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun” Çalışma arkadaşımız Muhammet Güler’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum personelimiz Muhammet Güler’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Cenaze yarın ikindi namazına müteakip Hacı Kemal Destebaşı Camii’den kaldırılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.