ABBAS SIR'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 25.03.2023 - 14:28, Güncelleme: 25.03.2023 - 14:28
 

ABBAS SIR'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Hürses Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın ablasının oğlu genç yaşta hayatını kaybetti. Dün iftar sonrasında ani bir kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Haydar Ali Bulut, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 3 çocuk babası olan Bulut, yarın(pazar) İstanbul Bağcılar Yenimahalle İmam Gazali Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Hürses Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın ablasının oğlu genç yaşta hayatını kaybetti.

Dün iftar sonrasında ani bir kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Haydar Ali Bulut, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 3 çocuk babası olan Bulut, yarın(pazar) İstanbul Bağcılar Yenimahalle İmam Gazali Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.