GEBZE KARS-ARDAHAN-IĞDIR DERNEĞİNDE HEM SES VAR HEM DE GÖRÜNTÜ

Gebze'de kurulu bulunan hemşeri tandanslı SİAD'ların, vakıfların ve derneklerinin çoğusu, kurucu kişilerin Gebze siyaset ve ticaret dünyasında yer edinebilmesi amacına hizmet ederken, kurulduğu şehirdeki hemşerilerine maddi ve manevi yardımı güdenlerin sayısı da az değil. Yani halkın diliyle; bazı derneklerde ses var görtüntü yok, bazılarında ise hem ses var hem de görüntü..

İşte hem ses hem de görüntüye sahip o vefakar derneklerden birisi de Gebze Kars Ardahan Iğdır Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ..

Gebze Kars Ardahan Iğdır Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre, Kadın Kolları yönetimi ile birlikte topladıkları yardım malzemelerini, memleketlerindeki gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtsınlar diye, Ardahan Yardım Sevenler Derneğine ulaşmak üzere kargo ile Ardahan'a gönderdi..

Dernekten yapılan açıklamada "Memleketimize gönderilecek yardım malzemelerinde, 1. Posta yola cıkmıştır. Yardımlarımızın sürekliliği devam edecek ve ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır." bilgisi paylaşıldı..