MHP KOCAELİ BAŞKANI BATI, LÜTFÜ TÜRKKAN'A FENA SAYDIRDI

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın PKK'nın silah bırakma töreni sonrası yaptığı "yeni barış süreci" ve "Ak Parti-MHP-DEM'in birlikte yürüyeceğiz" açıklamalarına sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Türkkan'ın "Seçimlerde sahada bizlere PKK’lı terörist diyen piçler nerede, onları gören var mı?" paylaşımı siyaset gündemine otururken, MHP ve ülkü ocakları kanadından çok sayıda tepkiyi de beraberinde getirdi..

MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı sosyal medya sayfasından paylaştığı tepksinde şu ifadelere yer verdi;
"Sözde siyaset yapan bir şahsiyetin, ahlak ve edep sınırlarını aşarak milletin evlatlarına hakaret etmesi kabul edilemez. Türk milletinin tertemiz evlatlarına “piç” diyerek hadsizleşen Lütfü Türkkan, bu milletin değerlerinden ne kadar uzak olduğunu bir kez daha göstermiştir.
Biz ülkücüler, dün olduğu gibi bugün de bölücülüğe karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Terörle mücadele edenlere değil, terörle yol yürüyenlere bakmak gerek. Kim kiminle yürüdü, kim kimlere sahip çıktı; aziz milletimiz bunu çok iyi biliyor.
Siyaset, şerefli insanların işidir. Milletin iradesine sövenler, şehit ailesine küfredenler, edepsiz dille toplumu gerenler bu şerefli işin içinde olamaz.
Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin birliğini, vatanın bütünlüğünü savunmaya devam edecek; bu topraklarda terörün, ihanetin ve ahlaksız siyasetin kökünü kazımakta kararlıdır.
Saygılarımla,"
Tuncay Batı MHP Kocaeli İl Başkanı