Kocaeli'de bir itfaiye müfrezesi daha hizmete girdi

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı tarafından, Yukarı Hereke’ye inşa edilen yeni müfreze, bölgenin yangın ve diğer acil durumlara karşı müdahale kapasitesini önemli ölçüde artıracak.

Yukarı Hereke'de kurulan Müfreze bölgenin yangın ve diğer acil durumlara karşı müdahale kapasitesini artıracak. 500 m2 alana kurulu müfrezede bir itfaiye aracı ve 2 personel bulunuyor.

 YUKARI HEREKE’YE HİZMET VERECEK
Yukarı Hereke’deki yeni itfaiye noktası Cumhuriyet, 17 Ağustos, Agah Ateş ve Dilovası’na bağlı Çerkeşli mahallelerine hizmet verecek. Yukarı Hereke İtfaiye Müfrezesi ile Kocaeli genelindeki müfreze sayısı 19’a yükseldi. Kocaeli’nde itfaiye müfrezelerinin olduğu diğer yerler ise şöyle; Karamürsel, Gölcük, Yalakdere, Başiskele, İzmit, Kartepe, Bağçeşme, Yahyakaptan, Kandıra, Körfez, Derince, Aşağı Hereke, Yukarı Hereke, Dilovası, Çayırova, Mollafenari, Gebze, Beylikbağı ve Darıca.