GEBZE SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINDAN RECEP KAYA'YA JEST

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın oğlu Enes Kaya, Büşra Kaldırım ile yaşamını birleştirdi..

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Dilek Kaya’nın oğulları Enes Kaya, Ayşe ve Abdulkadir Kaldırım çiftinin güzel kızları Büşra Kaldırım ile  dünya evine girdi. Genç çiftin düğün merasimi bu akşam Gebze Delta Otel Kır Bahçesinde gerçekleşirken nikahı bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıydı..

Kaya ve Kaldırım ailesinin bu mutlu gününe başta Ak Parti Kocaeli milletvekilleriİ belediye başkanları olmak üzere Kocaeli ve Gebze bölgesi iş, siyaset, bürokrası ve spor camiasından tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katılım sağlayarak sevinç ve mutluluklarını paylaştılar..

Düğünün en çok dikkat çekeni ise CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve SP Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel olmak üzere Gebze'deki muhalefet partilerinin ilçe başkanları ve Cumhur ittifakı ortağı MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in  bu mutlu gününde Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'yı yalnız bırakmamaları ve Recep Kaya'nın da onları nikah şahidi yapması oldu..