GEBZE ESNAFLAR ODASINDA KONGRE YARIŞI HIZLANDI

Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilmesi beklenen Gebze Esnaflar Odası kongresinde mevcut başkan Başkanı Alper Demir tekrar aday olurken, kurumda yıllarca çalıştıktan sonra emekli oln Sevinç Azeri geeçtiğimiz gün yaptığı basın açıklması ile "Başkanlık yarışında ben de varım" demişti..

Gebze Esnaflar Odası Başkanı Alper Demir dün Gebzeli esnaflar ile Gebze'nin tanınmış markalı bir mekanında gerçekleştirdiği buluşmayı sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;
"Beyaz eşya servisleri, kombi bakım ve tamiri, ısıtma-soğutma sistemleri ile klima satışı ve teknik hizmetler alanında faaliyet gösteren kıymetli üyelerimizle bir araya gelmek üzere ISBEDER dernek başkanımızla istişare toplantımızı gerçekleştirdik.
Sektörün sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinleyerek ortak akılla hareket edeceğimiz bu buluşmada; hizmet kalitesinin artırılması, mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi ve geleceğe yönelik adımları ele aldık.
Katkı sunan tüm üyelerimize şimdiden teşekkür ediyor, sektörün gelişimine birlikte yön vereceğimize inanıyoruz."