Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'ye geliyor

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kocaeli'ye gelerek Aracı ailesi tarafından yaptırılan Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi ve Poliklinik binasının açılış törenini gerçekleştirecek daha sonra ise Gebze'ye geçerek TÜBİTAK projelerini inceleyecek.


Koruma Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve ailesi sponsorluğunda yapılan Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi’nin açılış töreni bugün gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından saat: 18:00'de yapılacak açılış töreni için hastanede yoğun güvenlik önlemi alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için büyük bir hazırlık içerisine giren Kocaeli Üniversitesi personeli tüm binayı dezenfekte etti. Erdoğan ile temasa geçecek kişiler ise koronavirüs testi yaptırdı. Öte yandan Erdoğan, Aracı ailesini yaptırdıkları 5 katlı, 84 oda ve 140 yatak kapasiteli hastane için ödüllendirilecek.

KOÜ ziyaretleri kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rektör Sadettin Hülagü’nün talebi üzerine yapımı ve açılışına her türlü desteği verdiği yeni onkoloji binasının açılışını da yapacak. Erdoğan’ın daha sonra TÜBİTAK projeleri için Gebze’ye hareket edeceği öğrenildi..