GEBZE'DE KORKUNÇ OLAY// Baba ve kızı öldürüldü, anne yaralı

Köşklü Çesme Muhtarı Mehmet Altıntaş bu akşam Gebze'de yaşanan korkunç bir olayı sosyal medyadan "Köyümüzün sevilen isimlerinden Ahmet avcı ve kızı Ebru avcı Gebze osman Yılmaz mahallesinde vahşice katledilmiştir. Hanımı Fatma avcı yoğun bakımdan çıktı durumu belli değildir Abisi Mustafa avcının durumu iyi komşu ve Trabzon halkına duyurulur Allah rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin inşallah. Şuan cenazeler İstanbul adli tıp da defin işlemleri nerde olacağından haberim yok bilgi alınca paylaşım yapacağım." sözleri ile duyurdu..

Kendisi de aslen Trabzonlu olan Muhtar Mehmet Altıntaş olayın nasıl cerayan ettiği ile ilgili başka bir açıklama yapmazken yaptığı ikinci paylaşımda "Adli tıp sonuçları yetişirse ikindi namazına Gebze Pelitli mezarlıgına defnedilecektir" dedi..

Edinilen bilgiye göre Gebze Osman Yılmaz Mahallesinde sokak üzerinde daha önceden aralarında yaşanan husumet neticesinde davalık olan iki aile karşı karşıya geldi. Tülay Y. ve oğlu Hakan Y., husumetli oldukları Ahmet A., eşi Fatma A., çocukları Ebru ve abisi Mustafa  A.’yı sokakta görünce iki aile arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Tülay Y. ve Hakan Y., ellerindeki bıçaklarla Mustafa A., Ahmet A. ve ailesine saldırdı. Hastaneye kaldırılan 3 yaralıdan durumu ağır olan Fatma A. yoğun bakımdan çıkarken, Ahmet A. ve kızı Ebru A.  tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan cinayet zanlılarının emniyetteki işlemleri devam ediyor.