ZİYAETTİN AKBAŞ: ''ŞEVKİ DEMİRCİ BENİM GÜNDEMİMDE DEĞİL''

Dünya 21.09.2021 - 15:15, Güncelleme: 21.09.2021 - 15:35
 

ZİYAETTİN AKBAŞ: ''ŞEVKİ DEMİRCİ BENİM GÜNDEMİMDE DEĞİL''

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesi önceki dönem belediye başkanlarından Ziyaettin Akbaş bugün Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatına giderek il başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret etti.. Akbaş'ın ziyaret nedeni henüz bilinmezken il başkanı Mehmet Ellibeş bu ziyareti "Çayırova Belediyesi önceki dönem başkanlarımızdan, kıymetli dostumuz Ziyaettin Akbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı.. Öte yandan partili büyüklerine hakaret ettiği gerkçesi ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'yi geçtiğimiz gün ziyaret eden Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker'den sonra başlayan "Şevki Demirci Ak Partiye geri mi kabul edilecek" tartışmaları devam ederken, Akbaş'ın bu ziyareti ve İl Başkanı Ellibeş'in bu paylaşımı "acaba Çayırova'da son durumu istişare mi ettiler" diye merak uyandırdı..  ZİYAETTİN AKBAŞ: ''ŞEVKİ DEMİRCİ BENİM GÜNDEMİMDE DEĞİL'' Yukarda yazılı haberimizden sonra beni arayan Çayırova Belediyesi önceki dönem belediye başkanlarından Ziyaettin Akbaş "Haberinizde yer verildiği gibi Şevki Deemirci benim gündemimde değil" dedi.. Biz de kendisine "Şevki Demirci sizin gündeminizde olmayabilir ama Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş'in gündeminde olabilir" dedik.. "Hayır. Mehmet Ellibeş başkanımızın niye gündeminde olsun. Onun da gündeminde yoktur" diye cevap veren Akbaş'a "sosyal medya ve siyaset kulisleri kaç günden beri Şevki Demirci'nin Ak Partiye dönüp dönemeyeceğini konuşuyor. Mehmet Ellibeş'de Ak Partinin Kocaeli il başkanı olması hasebiyle sizden Çayırova'da ki  bu konudaki son durumu öğrenmek istemiş olabilir ki bu çok doğal bir şeydir. Zaten biz de kesin öyle olmuştur diye yazmadık" dedik.. Akbaş "Ben ne sosyal medyadan ne de siyaset kulislerinden bir şey duymadım. Bu basının gündem yaratma çabası" deyince biz de kendsine "Biz siyaset kulislerinden de duyduk, Ak Parti milletvekillerinin sosyal medya sayfalarındaki paylaşımlarından da okuduk" diye cevap verdik..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesi önceki dönem belediye başkanlarından Ziyaettin Akbaş bugün Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatına giderek il başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret etti..

Akbaş'ın ziyaret nedeni henüz bilinmezken il başkanı Mehmet Ellibeş bu ziyareti "Çayırova Belediyesi önceki dönem başkanlarımızdan, kıymetli dostumuz Ziyaettin Akbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Öte yandan partili büyüklerine hakaret ettiği gerkçesi ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'yi geçtiğimiz gün ziyaret eden Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker'den sonra başlayan "Şevki Demirci Ak Partiye geri mi kabul edilecek" tartışmaları devam ederken, Akbaş'ın bu ziyareti ve İl Başkanı Ellibeş'in bu paylaşımı "acaba Çayırova'da son durumu istişare mi ettiler" diye merak uyandırdı.. 

ZİYAETTİN AKBAŞ: ''ŞEVKİ DEMİRCİ BENİM GÜNDEMİMDE DEĞİL''

Yukarda yazılı haberimizden sonra beni arayan Çayırova Belediyesi önceki dönem belediye başkanlarından Ziyaettin Akbaş "Haberinizde yer verildiği gibi Şevki Deemirci benim gündemimde değil" dedi..

Biz de kendisine "Şevki Demirci sizin gündeminizde olmayabilir ama Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş'in gündeminde olabilir" dedik..

"Hayır. Mehmet Ellibeş başkanımızın niye gündeminde olsun. Onun da gündeminde yoktur" diye cevap veren Akbaş'a "sosyal medya ve siyaset kulisleri kaç günden beri Şevki Demirci'nin Ak Partiye dönüp dönemeyeceğini konuşuyor. Mehmet Ellibeş'de Ak Partinin Kocaeli il başkanı olması hasebiyle sizden Çayırova'da ki  bu konudaki son durumu öğrenmek istemiş olabilir ki bu çok doğal bir şeydir. Zaten biz de kesin öyle olmuştur diye yazmadık" dedik..

Akbaş "Ben ne sosyal medyadan ne de siyaset kulislerinden bir şey duymadım. Bu basının gündem yaratma çabası" deyince biz de kendsine "Biz siyaset kulislerinden de duyduk, Ak Parti milletvekillerinin sosyal medya sayfalarındaki paylaşımlarından da okuduk" diye cevap verdik..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.