ZİRVEYE OTURDU

Magazin - Cemiyet 20.11.2021 - 15:23, Güncelleme: 20.11.2021 - 15:23
 

ZİRVEYE OTURDU

KOCAELİ HABERİ
'Aziz', üçüncü bölümüyle ABC1 20+'da 6.34 izlenme oranı (rating), 15.03 izlenme payı (share), AB'de 5.32 izlenme oranı (rating), 14.35 izlenme payı (share) elde ederek birinci olurken, TOTAL'de 6.50 izlenme oranı (rating), 15.38 izlenme payı (share) elde etti. Sosyal medyada da övgü dolu yorumlar alan dizi #Aziz etiketiyle Twitter Türkiye'de 3 saat 55 dakika boyunca TT listesinde kaldı. Aziz'in izleyiciyi ekran başına kilitleyen 3. bölümünde Aziz, Efnan'ı kurtardığı için tutuklandı. Bunu duyan Efnan, Pierre'in karşısına çıktı ve Sıtkı'yla evleneceğini söyledi. Böylelikle Sıtkı şikayetini geri çekecek ve Aziz, serbest kalacaktı. Aziz, bunu kabul etmedi ve finalde izleyiciyi şoke eden kararını açıkladı. Pierre'e Efnan ile kendisinin evleneceğini söyledi. AZİZ'DE ATATÜRK SÜRPRİZİ Bölümün asıl büyük sürprizi Atatürk'ün görüldüğü sahnede yaşandı. Aziz'in şehirdeki düzeni değiştirme hamlesi sadece Antakya'da değil başkentte de ses getirdi. Mustafa Kemal Atatürk'e "Aziz Payidar" yazılı bir telgrafın ulaştığı sahne izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı.
KOCAELİ HABERİ

'Aziz', üçüncü bölümüyle ABC1 20+'da 6.34 izlenme oranı (rating), 15.03 izlenme payı (share), AB'de 5.32 izlenme oranı (rating), 14.35 izlenme payı (share) elde ederek birinci olurken, TOTAL'de 6.50 izlenme oranı (rating), 15.38 izlenme payı (share) elde etti. Sosyal medyada da övgü dolu yorumlar alan dizi #Aziz etiketiyle Twitter Türkiye'de 3 saat 55 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

Aziz'in izleyiciyi ekran başına kilitleyen 3. bölümünde Aziz, Efnan'ı kurtardığı için tutuklandı. Bunu duyan Efnan, Pierre'in karşısına çıktı ve Sıtkı'yla evleneceğini söyledi. Böylelikle Sıtkı şikayetini geri çekecek ve Aziz, serbest kalacaktı. Aziz, bunu kabul etmedi ve finalde izleyiciyi şoke eden kararını açıkladı. Pierre'e Efnan ile kendisinin evleneceğini söyledi.

AZİZ'DE ATATÜRK SÜRPRİZİ

Bölümün asıl büyük sürprizi Atatürk'ün görüldüğü sahnede yaşandı. Aziz'in şehirdeki düzeni değiştirme hamlesi sadece Antakya'da değil başkentte de ses getirdi. Mustafa Kemal Atatürk'e "Aziz Payidar" yazılı bir telgrafın ulaştığı sahne izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.