ZİNNUR BÜYÜKGÖZ DARICA FARABİ'YE GİTTİ

Güncel 13.10.2021 - 13:42, Güncelleme: 13.10.2021 - 13:42
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ DARICA FARABİ'YE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Güneş geçtiğimiz ay babası Ahmet Güneş'i kaybetmişti.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün  Prof.Dr. Mustafa Güneş'e yaptığı taziye ziyaretinden sonra " Muhterem Babası Ahmet Güneş'i Hakk'a uğurlayan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Güneş'e taziye ziyaretinde bulunduk. Merhum büyüğümüze Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Mekanı cennet olsun." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Güneş geçtiğimiz ay babası Ahmet Güneş'i kaybetmişti..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün  Prof.Dr. Mustafa Güneş'e yaptığı taziye ziyaretinden sonra " Muhterem Babası Ahmet Güneş'i Hakk'a uğurlayan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Güneş'e taziye ziyaretinde bulunduk. Merhum büyüğümüze Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Mekanı cennet olsun." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.