ZEKİ AYGÜN Z KUŞAĞINA 2071'İ ANLATTI

Siyaset 05.12.2021 - 08:32, Güncelleme: 05.12.2021 - 08:32
 

ZEKİ AYGÜN Z KUŞAĞINA 2071'İ ANLATTI

KOCAELİ HABERİ
Üç yıl Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı ve 12 yıl da Milletvekilliği yaptıktan sonra 3 yıldan beri de Derince Belediye Başkanlığı yapmakta olan Zeki Aygün "Z Kuşağı" da olarak tanımlanan günümüz gençliğine, Ak Partinin 2071 izyonunu anlattı.. Zeki Aygün o anlaraı sosyal medyadan "Derince İlçe Gençlik Kollarımızın Yeni Seçmen Birimi ile düzenlediği kampa katılarak İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Semih Tayyip Gülcan ve AK davaya gönül veren kardeşlerimizle bir araya geldik. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize yürürken en büyük gücümüzü gençlerimizden alıyoruz." açıklaması ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Üç yıl Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı ve 12 yıl da Milletvekilliği yaptıktan sonra 3 yıldan beri de Derince Belediye Başkanlığı yapmakta olan Zeki Aygün "Z Kuşağı" da olarak tanımlanan günümüz gençliğine, Ak Partinin 2071 izyonunu anlattı..

Zeki Aygün o anlaraı sosyal medyadan "Derince İlçe Gençlik Kollarımızın Yeni Seçmen Birimi ile düzenlediği kampa katılarak İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Semih Tayyip Gülcan ve AK davaya gönül veren kardeşlerimizle bir araya geldik. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize yürürken en büyük gücümüzü gençlerimizden alıyoruz." açıklaması ile paylaştı..

Bir 4 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.