Zafer Alkan koronavirüse yakalandı

Siyaset 05.12.2021 - 20:32, Güncelleme: 05.12.2021 - 20:32
 

Zafer Alkan koronavirüse yakalandı

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis üyesi Zafer Alkan koronavirüse yakalandığını sosyal medya sayfasından "PCR testimiz pozitif çıktı, sağlık bakanlığı 14 gün karantina sürecimiz başladı. İnşallah şifa buluruz. Şuara 80: Hastalandığım zaman bana şifâ veren Odur." sözleri ile duyurdu. Zafer Alkan ve tüm covid-19 hastalarıan acil şifalar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis üyesi Zafer Alkan koronavirüse yakalandığını sosyal medya sayfasından "PCR testimiz pozitif çıktı, sağlık bakanlığı 14 gün karantina sürecimiz başladı. İnşallah şifa buluruz. Şuara 80: Hastalandığım zaman bana şifâ veren Odur." sözleri ile duyurdu.

Zafer Alkan ve tüm covid-19 hastalarıan acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.