YÜZ MİLYONLARCA DOLAR İSTEDİ

Ekonomi 18.11.2021 - 18:22, Güncelleme: 18.11.2021 - 18:22
 

YÜZ MİLYONLARCA DOLAR İSTEDİ

KOCAELİ HABERİ
Son yıllarda şarkılarının telif haklarını yüz milyonlarca dolara dev müzik şirketlerine satan Bob Dylan, Paul Simon, Neil Young, Shakira, Stevie Nicks gibi sanatçılar kervanına Sting de katılıyor. Ünlü sanatçının bir süredir tüm bestelerinin telif hakkını 250 milyon dolara satmak için şirketlerle görüştüğü açıklandı. Variety'nin haberine göre şarkılarının hakları halen Sony Music'te olan Sting'in birkaç aydır süren görüşmeler sonrası Universal Music'le anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor. The Police grubuyla adını dünyaya duyuran ve 50 yıllık kariyeri boyunca 100 milyondan fazla albüm satıp, 17 Grammy ödülü kazanan Sting'in şarkıları arasında 'Every Breath You Take', 'Roxanne', 'Fragile', 'Englishman in New York', 'Shape of My Heart' gibi klasikler var.  
KOCAELİ HABERİ

Son yıllarda şarkılarının telif haklarını yüz milyonlarca dolara dev müzik şirketlerine satan Bob Dylan, Paul Simon, Neil Young, Shakira, Stevie Nicks gibi sanatçılar kervanına Sting de katılıyor.
Ünlü sanatçının bir süredir tüm bestelerinin telif hakkını 250 milyon dolara satmak için şirketlerle görüştüğü açıklandı.
Variety'nin haberine göre şarkılarının hakları halen Sony Music'te olan Sting'in birkaç aydır süren görüşmeler sonrası Universal Music'le anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor. The Police grubuyla adını dünyaya duyuran ve 50 yıllık kariyeri boyunca 100 milyondan fazla albüm satıp, 17 Grammy ödülü kazanan Sting'in şarkıları arasında 'Every Breath You Take', 'Roxanne', 'Fragile', 'Englishman in New York', 'Shape of My Heart' gibi klasikler var.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.